Újratervezés 40 felett - társalgó pálya-újratervezőknek,...
Címlap / Karrier / Újratervezés 40 felett - társalgó pálya-újratervezőknek, útkeresőknek és kíváncsiaknak

Újratervezés 40 felett - társalgó pálya-újratervezőknek, útkeresőknek és kíváncsiaknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

40 felett munkahelyet, pályát váltani nagy bátorságra vall! Sokan így gondolják, ezért benne ragadnak egy nem szeretem helyzetben. Már pedig napunknak több mint egyharmadát a munkahelyünkön töltjük, a boldogságunk nem kis része abból adódik, hogy hasznos munkát végezzünk a képességeink szerint!  

A Tudatos Emberek Társalgója rendezvénysorozatot azért hoztuk létre, hogy különböző témák mentén tudjuk egymással megbeszélni a mindennapos problémáinkat!
November 16-án a karrierváltás lesz a témánk, amelyet három nézőpontból mutatunk meg.
 
1. Megmutatunk a DÉT (Digitális Életpálya Térkép) módszert, amely segít az útkeresőknek, hogy az életútjuk áttekintésével megtalálják az erőt és a motivációt önmagukban és elinduljanak a változás útján.

 
 
2. Vendégünk Mátrai Mariann, aki elmeséli hogyan talált magára, hogyan állt talpra, miután mindent elveszített, amit 50 év alatt megszerzett. Egy valódi életút segít, hogy kilendüljünk a holtpontról és elinduljunk a jó irányba.
 
3. Végül egy csoportos módszer segítségével megoldást keresünk egy jelentkező problémájára a résztvevők tapasztalatainak a segítségével.
A www.eletutkonzultacio.hu oldalon segítséget nyújtunk a pályaváltást fontolgatók számára, többek között valódi életutakat mutatunk be az Újratervezés 40 felett sorozatunkban. Sikeres 40, sőt 50 feletti pályaváltókkal készített interjúk olvashatók az oldalon.

 
 
Segítő cikkekkel igyekszünk megkönnyíteni a pályaváltást: 
Mikor döntünk helyesen? A vállalkozói lét előnyei, hátrányai; Menjek, vagy maradjak? Miért nem szeretik a HR-esek a 40 feletti munkavállalókat?
Információ:
Kovács Márta
06304030075
komartt@t-online.hu 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2872 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x