Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap20
Karrier

Rendezvénynaptár
Így írj motivációs levelet!

Ha tényleg sikeresen akarsz jelentkezni egy álláshirdetésre, akkor az önéletrajzod nem elég. Kell mellé egy motivációs levél, vagy egyszerűbben fogalmazva egy kísérőlevél. Három fontos kérdésre válaszolj a motivációs leveledben. Milyen állásra jelentkezel, ki vagy te mint álláskereső, és miben vagy te a legjobb álláspályázó.


Segítség! Pályakezdő vagyok!

Mit írjak az önéletrajzomba, ha pályakezdő vagyok és még nem dolgoztam sehol? Bizony munkatapasztalat nélkül nem könnyű a dolgod. Kis túlzással azt mondhatjuk: a vállalatok 25 éves jelölteket keresnek, tíz éves gyakorlattal. De, hogy szerezzek tapasztalatot, ha nem vesznek fel?


Válts!!! Új év, új állás

Eleged van a munkahelyedből? Vagy éppen a munkanélküliségből? Szilveszter éjszakáján meg is fogadtad, hogy most már tényleg ez lesz az az év, amikor változtatsz. Igazad van! Pont most van itt az ideje. Keresd meg, hogy hol, és hogyan. A vállaltoknál a valódi kiválasztás januárban kezdődik. Ezért nagyon fontos, hogy most nézd át az önéletrajzod! És ne hidd azt, hogy jó lesz az is, amit tavaly megírtál.


Követ faragsz vagy katedrálist építesz?

Volt egyszer három kőfaragó. Szorgalmasan faragták a követ, mikor odalépett hozzájuk egy ember, és megkérdezte, mivel foglalkoztok? Az első így válaszolt: "Követ faragok." A második így: "Egy oszlopfőt készítek." De a harmadik azt mondta: "Katedrálist építek."


12 bekezdés, amit húzz ki az önéletrajzodból

Gondolom, már jó sokat dolgoztál az önéletrajzodon. Megnéztél 15 önéletrajzmintát, elolvastál cikkeket arról, mit tegyél, és mit ne tegyél bele a CV-dbe. Mégis, az önéletrajzok nagy részében megtalálhatók ezek a gyakori hibák. Mivel első körben valóban rövid idő alatt kell az önéletrajzodnak meggyőzni a címzettet, ezért fontos, hogy azok és csak azok az információk maradjanak benne, amik valóban fontosak és célravezetőek.


Egy perced van arra, hogy nyerjél! Liftbeszéd, avagy elevator pitch

Tudjuk, hogy az első pár perc a legfontosabb egy találkozásnál. De mi van akkor, ha összesen ez a pár perc áll rendelkezésedre. Képzeld el, hogy odamész az interjúra, de kiderül, hogy az igazgató mégsem ér rá. De lekísérheted a garázsig, és addig bemutatkozhatsz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x