Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Karrier
Utálsz dolgozni? 5 vidító tipp, hogy kibírd!

Egyre nehezebben bírod zárt helyen és zárt időben? Legszívesebben lelépnél egy hátizsákkal? Úgy vonz a szabad ég, hogy már egy kicsit sem tudsz a munkádra figyelni?


Létezik-e pénzügyi intelligencia?

Az értelmi képességeket mérő IQ és az érzelmek kezelését megmutató EQ, vagyis érzelmi intelligencia mellett néhány éve egy új intelligenciafélére találunk egyre gyakrabban hivatkozást: a pénzügyi intelligenciára. Miben különbözik a pénzügyi IQ a hagyományostól és mi befolyásolja, hogyan lehet fejleszteni?


5 hatékony mondat, ha megkérik, mesélj magadról

A leggyakoribb és talán a legnehezebb kérdés, amit rendszeresen megkérdeznek tőled egy interjún. Ugye milyen bárgyú, értelmetlen kérdés? Bevallom, én sem szeretem, és nem is szoktam feltenni. De, ha nem is szereted, ettől még a HR vezetők, szakmai vezetők előszeretettel kérdezik meg.
Húzd ki magad a bajból - A Münchhausen effektus

A mesebeli, nagyot mondásáról híres báró a saját hajánál fogva húzta ki magát és lovát a mocsárból. Azóta jelképe lett az önsegítésnek, a probléma hatékony, újszerű és önálló megoldásának. Nem baj, ha a megoldás elsőre nem tűnik hihetőnek - az ötletek szabad áramlása a lényeg, s végül lehet, hogy a legbizarrabb megoldás lesz a legjobb.


Káros-e többfelé figyelni? Multitaskingról őszintén

Azt mondják, a nők sajátja, de a férfiak is belecsúsznak, lehet, hogy ront a teljesítményen, de az is, hogy javít. Nézzük az igazságto arról, hogy mit okoz, ha egyszerre többfélét csnálsz!


Gazdagságra vagy szegénységre születtél? - Eldöntheted!

Meg van írva a sorsod, hogy gazdag, vagy szegény leszel? Ha választhatnál ugye biztos a gazdag sorsot kérnéd. Pedig választottál, és lehet, hogy az akkori választásodnak oka is van. Élj az élet adta lehetőségekkel okosan!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x