Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Karrier
Májusfa, szerelem, munka - mit is ünneplünk május elsején?

Viszonylag kevés embert találhatunk (a munkamániásokon kívül), akik igazán szeretnek dolgozni. Korán kelni, egész nap robotolni, ugrálni a főnöknek még akkor is fárasztó, ha egyébként szeretjük a munkánkat. A mai napon mégis a munkát ünnepeljük. Vagy mégsem? Mi az ünnep eredete?


Jól fizető munkát keresek

A kihívás, a metódus és a fizetés, amire vágyunk általában ritkán találkoznak. Sokszor, ha választanunk kell egy kedvező, kényelmes, kellemes és egy jól fizető állás között, a jobban fizetőre voksolunk. Ám kedvünk elhagy, s végül új állást kell keressünk. A hirdetésben ezt írjuk: jól fizető munkát keresek. Munka és pénz ördögi köre... kerülj ki belőle!


Képességek, munka, motiváció - a siker 3 kulcsa

Az első beszélgetéstől és tesztektől gyakran megijedünk egy állásinterjún. Félelemmel tölt el bennünket a munkavégzéshez szükséges rengeteg próbatétel, pedig jobb, ha időben kiderül, ha valamire alkalmatlanok vagyunk.
Árulkodó testbeszéd

Mit mond el rólunk testtartásunk, mozdulataink? Mit olvashatunk ki másokéból?


A kerekasztal lovagjainak tárgyalástechnikája

Artúr király és lovagjainak tanítása a ma tárgyalóasztalainál is érvényes. Hogyan és miért pont úgy foglaltak helyet a kerekasztal mellett? Az egyes pozícióknak ugyanis fontos szerepük van.


5 berendezési hiba, ami rossz benyomást kelthet a vevőinkben

Mindegy, hogy szolgáltatást vagy valamilyen terméket kínálunk, a potenciális vásárlók meggyőzése minden esetben kulcsfontosságú. Mivel manapság a legtöbb piac telített, nem annyira egyszerű versenyben maradnunk - ám ehhez szerencsére sokféle eszköz áll a rendelkezésünkre. A következőkben azt nézzük meg, hogy az üzletünk berendezésével hogyan tudjuk befolyásolni a vevőinket akár pozitív, akár negatív irányba.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x