Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Karrier
Hogyan tartsuk meg a tehetséges munkavállalókat?

Egy vállalat jövője mindig a tehetségekben rejlik: azokban a munkavállalókban, akik motivációjukkal, érdeklődésükkel és egyedi gondolkodásmódjukkal kitűnnek a többiek közül. Nem kérdés, hogy ők lesznek a holnap innovátorai és vezetői - ahhoz azonban, hogy a Te cégednél teljesedjenek ki, számos feltételnek teljesülnie kell.


Befellegzett a személyes értékesítésnek? Új trendek alakulnak 2022-ben

Az internetre költözött a márkaépítés! Az online vásárlással automatizált lett a rendszer, a korábbinál jóval kevesebb értékesítőre van szükség, miközben a cégek ajánlatadása is idejétmúlttá vált, ami szinte észrevétlenül az ügyfélkör beszűkülését eredményezheti. Kasza Tamás értékesítési szakértő szerint 2022-ben azok a vállalatok viszik el a vevőket, akiknek a legtöbb anyaga van fent az interneten.


Tűzkeresztség - első nap az új munkahelyen

Ismeretlen emberek, barátságtalan fénymásológépek, kanyargós folyosók - az első napok az új munkahelyen sohasem könnyűek. Az első napokban mindenki kissé sután viselkedik az új cégnél, ám ez ne szegje kedvünket! A beilleszkedést megkönnyítik a fejvadászok tanácsai.


8 remek farsangi tipp a céges bulitokhoz

A farsangi hangos mulatság eredete egy ősi hiedelem, mely szerint a tél végén életre kelnek a gonosz szellemek. Ezek elűzéseséért ijesztő jelmezekbe bújva, hangos mulatozásba kezdtek a népek, ezzel ijesztgetve a hideget, a halált és a gonosz szellemeket.


10 tipp a munkahelyi légkör javításához

A munkahely életünk kiemelt színtere: rengeteg időt töltünk el ott, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan érezzük magunkat mi - és persze a kollégáink - munka közben. Ez sokszor komoly odafigyelést, diplomáciai érzéket, a konfliktusok megfelelő kezelését és csapatmunkát igényel.


 Az ütős marketing terv 6 legfontosabb pillére

Egy sikeres vállalkozás felépítéséhez és megállíthatatlan fejlődéséhez kiforrott és részletes marketing terv kell. Ez lesz ugyanis az a pontos útiterv, ami elvisz az üzleti céljaid megvalósításához. A marketing terv felfedi, hol tartasz most, és hol szeretnél lenni egy év múlva. Kiemeli a prioritásokat és felvázolja a B- és C-terveket, arra az esetre, ha az A-terv nem jönne be.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x