Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap30
Karrier

Rendezvénynaptár
7 élmény ami a kamaszévekből semmiképp ne maradjon ki!

Egész biztos nem az első berúgásról és az első jointról van szó! Ezek ugyanis - bár bizonyos értelemben élménynek nevezhetők - nem azok a dolgok, amire később valódi örömmel emlékszünk vissza. Sőt, utólag már kell némi józan önirónia hozzá, vagy jobb gyorsan elfelejteni. Most valódi élményekről beszélünk! A Boldog iskolák projektről, Müllerné Topor Ágnes, ötletgazda és kommunikációs szakember mesél.


Profi ingatlanosnak születni kell?

avagy: hogyan válhat valakiből profi ingatlanos?


1. Országos Üzletasszony Konferencia

Az 1. Országos Üzletasszony Konferencia egy olyan egyedülálló rendezvény, amely egyszerre teremti meg a lehetőséget a kapcsolati háló tudatos építésére és a motiváló előadásokból való tanulásra, tapasztalatcserére.


Ez boldogítja a magyar fiatalokat

Mi teszi boldoggá a fiatalokat, mennyire elégedettek a világgal? - a ComedyCentral ezekre a kérdésekre kereste a választ egy 30 országot és összesen 3500, 15-24 év közötti fiatalt érintő felmérés jegyében. A hazánkban is vizsgált 15-24 év közötti generációra ráfér a nevetés: a hazai ifjak boldogtalanabbak a világátlagnál, aggódnak az álláskeresés miatt, de legalább kevésbé stresszesek, mint más országban élő társaik.


Válságos helyzet: Újabb pénzadomány a boszniai károsultaknak (Fotók)

Hatodik napja segítenek személyesen is önkénteseink Boszniában az árvíz sújtotta térségben, ahol földcsuszamlások és elmozdult aknák tettek élhetetlenné egész városokat. A víz egy héten át állt a legtöbb településen, ahol a szűnni nem akaró esőzések végett az apadás is nagyon lassú volt. Mára a helyi lakosok és a nemzetközi segélyszervezetek megkezdték az eltakarítást - már ahol ez lehetséges…


Az erő bennünk van

"Az erő bennünk van, körülvesz és kimeríthetetlen" - olvasható azon az emléktáblán, melyet Etka anyó tanítványai állítottak szegedi lakóházának bejáratánál.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x