Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap35
Karrier

Rendezvénynaptár
A rugalmas munkavégzés serkenti a kreativitást

A Regus legújabb felmérése szerint a magyar válaszadók közel háromnegyede véli úgy, hogy a rugalmas munkavégzés feltétele a produktivitás növelésének.


Fiatalkori tudatosság a környezetvédelemben is

A Fáy András Alapítvány Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontjában (O.K. Központ) rendezték meg a Jövő+ Fesztivál idei eseményét, melynek során középiskolás diákok a környezet és a gazdaság kapcsolatát bemutató tréningeken, az érdeklődő vendégek pedig szakmai előadásokon vehettek részt.


Betegen is dolgozunk, de munka alatt intézzük magánügyeinket

Egyre kevésbé húzódik éles választóvonal a munka és a magánélet között; a Kutatópont reprezentatív online közvélemény-kutatásából kiderül, hogy a megkérdezettek fele szorítja háttérbe családi és baráti programjait, ha a munkája megkívánja. Ezzel szemben általánosnak számít a magánügyek intézése, az olvasás, de a számítógépen vagy okostelefonon való játék is a munkaidő alatt.


Amikor a főnök elhagyja az irodát

Világszinten egyre inkább elfogadott gyakorlatnak számít, hogy a menedzserek munkaidejük több mint felét az irodán kívül töltik - derül ki a Regus legutóbbi felméréséből.


Térkép a sikerhez: Oravecz Nórától Szily Nóráig

Nap mint nap látod őket: sikeresek, mosolygósak és birtokában vannak valamiféle tudásnak, amitől napról-napra egyre sikeresebbek. Mi lehet ez? Mit kell tudni ahhoz, hogy valóban sikeres legyél? Mi a siker? Erre ad válasz a 3. Sikertérkép konferencia.


Ide nekem a lottó ötöst!

Holnap ismét izgalmas percek várnak mindenkire, aki kitöltött a héten legalább egy lottószelvényt. De nézzük meg mi a teendőd akkor ha megnyerted a nyereményt.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x