Elment Amy Winehouse
Címlap / Kihunyt csillagok / Elment Amy Winehouse

Elment Amy Winehouse

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

A hosszú idő óta alkohol- és drogproblémákkal küzdő énekesnő életét a szombat délután kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni. Ő sem érte meg a 28. születésnapját, mint oly sokan a rockvilágban. 

A halál okát egyelőre hivatalosan még nem közölték, de gyaníthatóan összefüggésben lehet szenvedélybetegségeivel. A BBC úgy tudja, hogy a mentők a riasztást helyi idő szerint 15:54-kor kapták és két kocsival azonnal az észak-londoni Camden Square-en lévő lakásához száguldottak, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.


Közismert, hogy az ötszörös Grammy-díjas énekesnő az idei Sziget-fesztiválon is szerepelt volna, de azt a menedzsmentje kénytelen volt lemondani, mert az alkohol ismét a hatalmába kerítette. Belgrádi koncertje már annyira méltatlan volt hozzá, hogy a menedzsmentje nem akarta bevállalni a további fellépéseit, így az egész turnéját törölték.


Amy Winehouse-t a közönség szerdán este látta utoljára egy röpke ideig, amikor a keresztlányával, Dionne Bromfielddel lépett színpadra a londoni Roundhouse-ban. Mindenkit arra biztatott, hogy vegyék meg az új albumát, aztán pillanatokon belül eltűnt.


Halála, sajnos nem érte váratlanul a szakmát, sőt, évekkel ezelőtt az édesanyja is azt mondta, hogy nem lepné meg, ha Amy előbb meghalna, mint ő. A környezete pedig mindent megpróbált, idén is jár rehabilitáción, de úgy látszik ez sem segített. Előadói tehetsége megkérdőjelezhetetlen, de most már sosem tudjuk meg, hogy mire vihette volna még. A sor tehát folytatódik: Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Alan Wilson, Duane Allman, Jim Morrison, Paul Kossoff, Kurt Cobain… most pedig Amy Winehouse, egyikük sem érte meg a 28. születésnapját.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4867 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x