A zenei világ nagyjai Levon Helm-re gondolnak
Címlap / Kihunyt csillagok / A zenei világ nagyjai Levon Helm-re gondolnak

A zenei világ nagyjai Levon Helm-re gondolnak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

Április 19-én veszítette el hosszú küzdelmét a rák ellen Levon Helm, az egykori Band legendás dobosa, akire október 3-án a legkülönbözőbb zenei műfajok kiválóságai emlékeznek egy koncerttel az egyesült államokbeli Rutherfordban.  

A Love for Levon címen tartandó rendezvényen idős és fiatal rockerek, a country, a soul és a gospel hírességei idézik fel Levon alakját és muzsikáját. Csak néhány név a fellépők közül: Gregg Allman, Joe Walsh, John Mayer, Bruce Hornsby, Mavis Staples, My Morning Jacket, Dierks Bentley, de bizonyára lesznek meglepetés vendégek is. A zenei igazgató munkát Don Was és Larry Campbell gitáros vállalta.

Helm felesége és lánya közleményben fejezték ki, hogy mennyire megható számukra, hogy a zenészbarátaik ily módon is emlékeznek Levonra életben tartva szellemét és muzsikáját.


A dobos utolsó bandája a Midnight Rambles egykori társuk születésnapján, május 26-án már adott egy koncertet az emlékére, amelyet június 8-án megismételtek. Helm a zenekarban 2004 óta játszott, a kezeléseket kivéve szinte állandóan ott volt a fellépéseiken.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5499 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x