Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3...
Kint és Bent
Adni jó! Kapni?

Van egy mostanra bizonysággá érő tapasztalatom. Nagyon szeretném, ha megcáfolná végre valaki, de sajnos eddig senkinek sem sikerült. Ez a tapasztalat nem már - és szörnyű belegondolni is - nem készülünk a szülinapokra. Tudjuk, hogy lesz, tudjuk, hogy jön, de nem igazán mozdulunk rá. Tisztelet a kivételnek, aki igenis készül, már hónapokkal, hetekkel korábban nézelődik, foglal, vásárol.


Bohócnak lenni jó!

Igaz, hogy már lassan vége a farsangnak, de úgy érzem erről beszélnünk kell egy kicsit. A farsang a felnőtteknél is ugyanolyan fontos, mint a gyerekeknél, hiszen mindenki szeret őrült és megdöbbentő, vicces jelmezekbe vagy maszkokba bújni. Ilyenkor mindent lehet! Kitárulnak a lehetőségek, megnyílnak a kapuk előtted, hiszen a varázslat jelen lesz. Minden cikk a farsangi fánkról, és az álarcokról szól. Ha megengeded szóljon ez most egy kicsit a gyermekedről és Rólad.


Készítsünk otthon garantáltan káros anyagoktól mentes fogkrémet!

Megnézted már valaha, hogy miből is áll a bolti fogkrémed? Nézzük most meg együtt egy fogkrémet. A fogkrém márkáját nem írom le, de az egyik TV-ben legreklámozottabbról van szó. De gyakorlatilag a legtöbb nagy gyártó fogkrémje ugyanezeket az anyagokat tartalmazza. Nyugodtan megnézheted a saját fogkrémed is, hasonlókat tartalmaz. Íme az összetevők listája (INCI, a fogkrémtubuson találod):
Hegykőn, az élmények tornácán

A Magyarországon fellelhető színvonalas vendéglátó és szállodai szolgáltatók egyik ékes példája a hegykői Tornácos Panzió és Étterem. Egy jól átgondolt, és apránként egymásra épített pihenő-komplexum az, ami 1996-tól kezdve alakul itt a Hospely család munkája nyomán. Évről évre növekvő, mára 40 főre nőtt munkatársi csapattal a háttérben, a környék egyik legjelentősebb idegenforgalmi szolgáltatójává vált.


Hagyd abba az abbahagyást!

Csinálod még? Vagy már rég felhagytál vele? Eleged volt - értem! Hiszen kevéssel korábban még lelkesen mesélted … Ja, hogy közbejött?! És most? Visszamentél a balettbe ugrálni? De hát a Lánchíd korlátján táncoltál örömödben, hogy végre otthagyhattad! Ez a beszélgetés most a képzelet műve. De a valóság szüleménye. Láttál már ilyet te is? Csak a szomszédban, ahol szerettél volna segíteni, de nem ment? Vagy akár a saját életedben is? Én bizony nem is egyet láttam! Sőt félbe is hagytam dolgokat. Keményen megfizettem mindig az abbahagyás árát. Egész addig, míg rá nem jöttem, hogy kell nem abbahagyni. Elmondom!


Drót szamárral a Fertő-tájon

A Magyarországon fellelhető színvonalas vendéglátó és szállodai szolgáltatók egyik ékes példája a hegykői Tornácos Panzió és Étterem. Egy jól átgondolt, és apránként egymásra épített pihenő-komplexum az, ami 1996-tól kezdve alakul itt a Hospely család munkája nyomán. Évről évre növekvő, mára 40 főre nőtt munkatársi csapattal a háttérben, a környék egyik legjelentősebb idegenforgalmi szolgáltatójává vált.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x