Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
Kint és Bent
Mennyit ér az életed?

Mennyit ér az életed? Ötven forintot? Százötvenet? Ötszázat? Gondolkozz el ezen. Mennyit érsz magadnak, a családodnak, vagy egy idegennek akinek pusztán egy mozdulat és egy eszköz vagy?


Készítsünk otthon garantáltan káros anyagoktól mentes fogkrémet

Megnézted már valaha, hogy miből is áll a bolti fogkrémed? Nézzük most meg együtt egy fogkrémet. A fogkrém márkáját nem írom le, de az egyik TV-ben legreklámozottabbról van szó.


Cigánybűn

Olyan bűn, ami öl. A tény, hogy ma cigány vagy, hétmérföldes hátrány. Rasszistának lenni azt jelenti, hogy egy potenciális gyilkos vagy. Persze szép, tiszta kézzel lehet ölni, fehér kesztyűben, még akár az áldozatok megközelítése sem feltétel, sőt ha nagyon profi vagy, még az is lehet, hogy az áldozatod végül kinyír téged. S nem vagyok benne egész biztos, nem érdemled-e meg valahol mégis, azon a mély szinten, ahol minden dolog összefügg.
Műbalhé, túllihegés vagy valódi probléma?

Vannak dolgok, amik nincsenek jól, de egyáltalán nem fontosak. Annyira válnak azzá, amekkora jelentőséget tulajdonítunk nekik. Túllihegjük őket, ahelyett hogy figyelmünket valódi eredmények teremtésére fordítanánk. Fogadjunk, hogy Te is tudsz ilyet mondani ...


Hoztam ajándékot, hogy jobb legyen 2015!

Vannak dolgok, amikre úgy gondolsz, hogy "megvan az egész fejben"? Rossz hírem van! Az valójában nincsen meg. Vagy csak a 10%-a van meg annak ami csak a fejedben van. Akkor van meg, ha nem csupán leírtad, de rendeltél hozzá időpontokat, felelősöket és tudod, hogy mik a céljaid és hogyan, kikkel éred el őket. Ha 2015-re még semmi célod nincs, vagy csak üres fogadalmak vannak, mint a fogyás, vagy a leszokás a cigiről, akkor sokkal jobbat tudok neked!


Lélekpillangó karácsony este újra ébred!

A Lélekpillangó egy mesebeli lény, akinek metamorfózisát, vagyis teljes átváltozását immár negyedszer követheti végig a lélek dolgaira, a mesék világára fogékony olvasó.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x