Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
Kint és Bent
Műbalhé, túllihegés vagy valódi probléma?

Vannak dolgok, amik nincsenek jól, de egyáltalán nem fontosak. Annyira válnak azzá, amekkora jelentőséget tulajdonítunk nekik. Túllihegjük őket, ahelyett hogy figyelmünket valódi eredmények teremtésére fordítanánk. Fogadjunk, hogy Te is tudsz ilyet mondani ...


Hoztam ajándékot, hogy jobb legyen 2015!

Vannak dolgok, amikre úgy gondolsz, hogy "megvan az egész fejben"? Rossz hírem van! Az valójában nincsen meg. Vagy csak a 10%-a van meg annak ami csak a fejedben van. Akkor van meg, ha nem csupán leírtad, de rendeltél hozzá időpontokat, felelősöket és tudod, hogy mik a céljaid és hogyan, kikkel éred el őket. Ha 2015-re még semmi célod nincs, vagy csak üres fogadalmak vannak, mint a fogyás, vagy a leszokás a cigiről, akkor sokkal jobbat tudok neked!


Lélekpillangó karácsony este újra ébred!

A Lélekpillangó egy mesebeli lény, akinek metamorfózisát, vagyis teljes átváltozását immár negyedszer követheti végig a lélek dolgaira, a mesék világára fogékony olvasó.
Bihari Viktória - a Tékás Kisviku karácsonyi arca

Az ünnepek alkalmával arra gondoltunk, megkérdezünk valakit, akit több ezren olvasnak naponta, szórakoztató blogjával, a Tékasztorikkal egy csapásra híres lett, viszont nem csak humoros, de újabban mélyen elgondolkodtató, filozofikus és irodalmi, vagyis a komoly arcát is megmutatja. Bihari Vikit faggattuk párkapcsolatról, anyaságról és szeretetről.


Így szösztelenítsd a téli, fekete kabátod, ruhád

Többet nem kell szégyenkezned az ünnepi pulóvereken vagy épp az elegáns,  fekete szövetkabáton éktelenkedő, elütő színű szöszök miatt.


Flashmobot szervezünk a Fény Ünnepén - GYERE EL!

December 21.-én lesz a fény ünnepe. Az Everness fesztivál szervezői, a MagNet közösségi ház, valamint a lélekpillangó közös kezdeményezésére megmutatjuk, hogy nem csak valami ellen, hanem egy közös és jó ügyért is ki lehet menni az utcára! A Hősök terén, 13.00 órától falshmobot, vagyis villámcsődületet szervezünk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x