Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6...
Kint és Bent
Baloghné árnyékában, avagy nálatok is van-e vak komondor?

Természetesen nincs, mint ahogy azt sem feltételezi senki, hogy az olvasók között van olyan nő, aki -pusztán egzisztenciális megalkuvásból- nem tesz semmit azért hogy a számára kedvezőtlen élethelyzete megváltozzon.


Saját készítésű ajándékot adni a legnagyobb öröm. Szerinted is?

Ajándékjavaslataink, melyek saját készítésűek, szépek és híven tükrözhetik egyéniségünket, szeretetünket és figyelmünket. Kedvedre válogathatsz a sütött érlelt és befőzött receptjeink között.


Itt van az év utolsó hónapja

Érdekes módon ebben a hónapban kicsit lelassul minden és ezáltal sokkal érzékenyebbek leszünk a külvilágunkra is. Fények, illatok, hangulatok vesznek erőt rajtunk aminek a hatása alá kerülünk: várjuk a karácsonyt!


Elegem van… Tegyünk az erőszak ellen!

De tényleg. Őszinte leszek és baromira nem buksisimogató. Tele van a hócipőm a siránkozással. "Jaj istenem ez milyen rossz, jaj istenem az miért nem véd meg." Bla-bla-bla-bla. Kivonulunk az utcára, és (a példányszám növelés helyett mára lájkvadász cikkekre) felháborodunk a Facebookon és szidjuk a világot, hogy miért olyan amilyen.


Bolti vagy házi szaloncukor a jobb?

Az átlag magyar család két kiló szaloncukrot vesz, ez olyan kétszáz darab. Ha négytagú családdal számolunk, ez fejenként ötven cukor.


Csodák márpedig vannak!

Ismerek egy kisfiút. Amikor mindez történt amiről mesélek épp 8 éves volt. Szinte mindene megvolt hiszen egyke volt, de Ö nem volt boldog mégsem: nagyon szeretett volna kistestvért, de sajnos nem lehetett neki.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x