Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6...
Kint és Bent
Bihari Viktória - a Tékás Kisviku karácsonyi arca

Az ünnepek alkalmával arra gondoltunk, megkérdezünk valakit, akit több ezren olvasnak naponta, szórakoztató blogjával, a Tékasztorikkal egy csapásra híres lett, viszont nem csak humoros, de újabban mélyen elgondolkodtató, filozofikus és irodalmi, vagyis a komoly arcát is megmutatja. Bihari Vikit faggattuk párkapcsolatról, anyaságról és szeretetről.


Így szösztelenítsd a téli, fekete kabátod, ruhád

Többet nem kell szégyenkezned az ünnepi pulóvereken vagy épp az elegáns,  fekete szövetkabáton éktelenkedő, elütő színű szöszök miatt.


Flashmobot szervezünk a Fény Ünnepén - GYERE EL!

December 21.-én lesz a fény ünnepe. Az Everness fesztivál szervezői, a MagNet közösségi ház, valamint a lélekpillangó közös kezdeményezésére megmutatjuk, hogy nem csak valami ellen, hanem egy közös és jó ügyért is ki lehet menni az utcára! A Hősök terén, 13.00 órától falshmobot, vagyis villámcsődületet szervezünk.
Baloghné árnyékában, avagy nálatok is van-e vak komondor?

Természetesen nincs, mint ahogy azt sem feltételezi senki, hogy az olvasók között van olyan nő, aki -pusztán egzisztenciális megalkuvásból- nem tesz semmit azért hogy a számára kedvezőtlen élethelyzete megváltozzon.


Saját készítésű ajándékot adni a legnagyobb öröm. Szerinted is?

Ajándékjavaslataink, melyek saját készítésűek, szépek és híven tükrözhetik egyéniségünket, szeretetünket és figyelmünket. Kedvedre válogathatsz a sütött érlelt és befőzött receptjeink között.


Itt van az év utolsó hónapja

Érdekes módon ebben a hónapban kicsit lelassul minden és ezáltal sokkal érzékenyebbek leszünk a külvilágunkra is. Fények, illatok, hangulatok vesznek erőt rajtunk aminek a hatása alá kerülünk: várjuk a karácsonyt!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x