Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Kint és Bent
Elegem van… Tegyünk az erőszak ellen!

De tényleg. Őszinte leszek és baromira nem buksisimogató. Tele van a hócipőm a siránkozással. "Jaj istenem ez milyen rossz, jaj istenem az miért nem véd meg." Bla-bla-bla-bla. Kivonulunk az utcára, és (a példányszám növelés helyett mára lájkvadász cikkekre) felháborodunk a Facebookon és szidjuk a világot, hogy miért olyan amilyen.


Bolti vagy házi szaloncukor a jobb?

Az átlag magyar család két kiló szaloncukrot vesz, ez olyan kétszáz darab. Ha négytagú családdal számolunk, ez fejenként ötven cukor.


Csodák márpedig vannak!

Ismerek egy kisfiút. Amikor mindez történt amiről mesélek épp 8 éves volt. Szinte mindene megvolt hiszen egyke volt, de Ö nem volt boldog mégsem: nagyon szeretett volna kistestvért, de sajnos nem lehetett neki.
A szegénység szintjei

Rémes, hogy szintezni kéne! Vízmértékkel mérni, hogy ki a szegény, ki a még szegényebb, a legszegényebb, ki fázósságát odadja a télnek. Ki és mire szorul rá, s méricskélni, hogy aki adott, jól és jó helyre adott-e?


Ghí, a folyékony arany

Minden időkben csodaételként tartották számon a tejet, hiszen az egészség megőrzéséhez szükséges valamennyi tápanyagot tartalmazza. A védikus írások azt is hozzáteszik, hogy a tej az egyetlen táplálék, mely segít a finom agyszövetek kiépítésében, amelyek megléte a lelki élet megértéséhez elengedhetetlen.


Bütykölj és nyugodj, nyugodj és gyógyulj!

Hú de hányszor hallottam, hogy a bütykölés csupa hiábavalóság. Hogy azt a nyominger scrapbookot ki a fene fogja megnézni, s hogy azt a napokig készült szépséges egyedi képeslapot egy nap múlva kidobja majd aki kapja, mire hát az egész?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x