Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Kint és Bent
A szegénység szintjei

Rémes, hogy szintezni kéne! Vízmértékkel mérni, hogy ki a szegény, ki a még szegényebb, a legszegényebb, ki fázósságát odadja a télnek. Ki és mire szorul rá, s méricskélni, hogy aki adott, jól és jó helyre adott-e?


Ghí, a folyékony arany

Minden időkben csodaételként tartották számon a tejet, hiszen az egészség megőrzéséhez szükséges valamennyi tápanyagot tartalmazza. A védikus írások azt is hozzáteszik, hogy a tej az egyetlen táplálék, mely segít a finom agyszövetek kiépítésében, amelyek megléte a lelki élet megértéséhez elengedhetetlen.


Bütykölj és nyugodj, nyugodj és gyógyulj!

Hú de hányszor hallottam, hogy a bütykölés csupa hiábavalóság. Hogy azt a nyominger scrapbookot ki a fene fogja megnézni, s hogy azt a napokig készült szépséges egyedi képeslapot egy nap múlva kidobja majd aki kapja, mire hát az egész?
Te vagy a felelős, avagy egy internetes botrány margójára

Egy pár napja az Index, természetesen megfelelő bulváros körítéssel bemutatta a Baranya megyei RFK bűnmegelőzési videóját, amiben a "hülye zsaruk" nem általották felelőssé tenni az áldozatokat a velük szembeni erőszak miatt.


Karácsony = elhízás?

Bizony lehet enni süteményeket, karácsonykor is. Ám nagyon fontos, hogy mivel édesítjük kedvenc desszertjeinket. Te még mindig fehér cukorral készíted a sütiket? Nagy hiba.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x