Yang Jwing-Ming, Dr. -Ni Hua-ching: Tao, a leheletfinom egyetemes...
Címlap / Kultúra / Yang Jwing-Ming, Dr. -Ni Hua-ching: Tao, a leheletfinom egyetemes törvény

>

Yang Jwing-Ming, Dr. -Ni Hua-ching: Tao, a leheletfinom egyetemes törvény

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

„Szerencse és katasztrófa nem a kapun keresztül érkezik. Bekövetkezésüket az ember saját maga idézi elő." Ez az állítás jól kifejezi a finomenergia visszahatásának egyetemes törvényét, ahogy azt a Teljes Út ősi mesterei, azon régiek, akik elérték a célt, megtapasztalták. Hogyan cseleekdj ennek fényében? 

Az ősi mesterek arra oktatták tanítványaikat, hogy a visszahatás egyetemes törvénye képezi minden szellemi gyakorlat alapját. Ez a törvény rávilágít arra, hogy egy meghatározott rezgésszámú energia vonzza az annak megfelelő rezgésszámú energiákat, s egyben vissza is hat rájuk.

Eszerint az egyén tapasztalatait az a fajta energia határozza meg, amit az illető megtestesít. Ha valaki harmonikus kapcsolatban áll az egyetemes törvénnyel, harmonikusak lesznek fizikai, érzelmi és mentális energiáinak megnyilvánulásai is. Ha valaki megsérti a természet törvényeit, zűrzavart és diszharmóniát kelt az életében. Ez a mű rávilágít az energia visszahatásának egyetemes törvényére, és megmagyarázza a mindennapi élethez fűződő viszonyát, valamint azt is, miképp befolyásolja az ember saját sorsát.

Kötetről: 184 oldal, A5 (142 x 205 mm)
Kiadta: Lunarimpex >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1880 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x