Jane Struthers: A tenyérjóslás bibliája - Átfogó útmutató...
Címlap / Kultúra / Jane Struthers: A tenyérjóslás bibliája - Átfogó útmutató a kézelemzéshez

>

Jane Struthers: A tenyérjóslás bibliája - Átfogó útmutató a kézelemzéshez

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-29

Szeretnénk bepillantást nyerni a tenyérjóslás titkaiba? Ebből az alapos és részletes útmutatóból megtanulhatjuk, hogyan olvassunk mások tenyeréből - és hogyan térképezzük fel ily módon a személyiségüket.  

A kéz négy alaptípusától kezdve lépésről lépésre építjük fel tudásunkat: megismerkedünk a tenyér dombjaival, az ujjak jelentésével, valamint a fő- és mellékvonalakkal is.

Amint sikerül mélyebben elsajátítanunk a tenyérelemzés művészetét, magunk is be fogjuk látni, hogy enélkül mennyivel nehezebb lenne választ kapni egészséggel, párkapcsolatokkal vagy karrierrel kapcsolatos kérdéseinkre. Nem csak arra deríthetünk fényt, miért nem alkalmasak egyesek a romantikus és szenvedélyes szerelemre, vagy hogy az élet mely területén érhetünk el sikereket, de arról is átfogó képet nyerünk majd, hogyan kamatoztathatjuk a tehetségünket és adottságainkat. A tenyérjóslás bibliája olyan nélkülözhetetlen kézikönyv tehát, amelynek használatával nemcsak önismeretre tehetünk szert, hanem a családtagjainknak, barátainknak is segíthetünk.

Méret: 140x165 mm
Terjedelem: 400 oldal
Ára: 3.699,-Ft

Kiadja: Alexandra >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x