Brigit Laue: Gyógynövények nőknek - Orvosságok a természet...
Címlap / Kultúra / Brigit Laue: Gyógynövények nőknek - Orvosságok a természet kamrájából

>

Brigit Laue: Gyógynövények nőknek - Orvosságok a természet kamrájából

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

Közérthető, mégis szakszerű könyv a gyógynövények varázslatos erejéről, tipikusan női panaszok kezelésére, a kezelendő problémák fajtáira építve. 

Nagyanyáink, dédanyáink kincset érő gyógynövényes praktikái lassan a feledés romantikus homályába vesznek, mert rohanó világunkban hajlamosak vagyunk a legenyhébb egészségügyi problémáinkat is az orvos által felírt gyógyszerekkel kezelni. Pedig sokszor megelőzhető lenne szervezetünk kémiai szerekkel való bombázása egy jól megválasztott gyógynövény-terápiával.
A színes képekkel gazdagon illusztrált kiadvány kifejezetten női betegségek kezelésére- a menstruációs problémáktól, a különböző gyulladásokig és a változó korban fellépő panaszokig - ajánl gyakorlati tanácsokat, recepteket, kúrákat a nők valamennyi generációja számára.

A Prof. Dr. Kéry Ágnes, a Magyar Fitoterápiás Társaság elnökének előszavával és lektorálásával megjelenő könyv tematikája a minél könnyebb használhatóság kedvéért nem az egyes gyógynövényekre, hanem a kezelendő problémák típusaira épül. De megtalálható a könyvben egy – 62 gyógynövényt tartalmazó – összefoglaló ABC-táblázat is.

Illia & Co. Kiadó

www.illia.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4321 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x