Zöld TúraZokni-bérlet
Címlap / Kultúra / Zöld TúraZokni-bérlet

>

Zöld TúraZokni-bérlet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

A világ akkor szép, ha sokszínű! Mi, emberek is sokszínűek vagyunk, nem csak lelkünk árnyalataiban, hanem testünk, bőrszínünk, hajunk és szemünk színe alapján is. Egy különleges, interaktív foglalkozáson gyerekek és felnőttek találkozhatnak érdekes kultúrákkal, azok gyümölcseivel, lelki és szó szerinti értelemben is! Irány a Millenáris! 

Az egészséges gondolkodáshoz az is hozzátartozik, hogy elfogadjuk a másságot. Sokszínűek vagyunk. Ettől olyan színes és érdekes a világ!  A Millenráis nagyszerű programjának Házigazdája a Gondolkodj Egészségesen! c. program.

HarmoNet tipp: Népek konyhája a Nagyitól >>
 
9.00–10.30 Interaktív csoportos foglalkozások
5 állomás = 5 földrész emberei. Minden állomáshoz 1-1 „díszlet” tartozik, ami egy, az adott földrészen jellegzetes világot teremt. Minden díszlet előtt ül egy – az arról a földrészről érkezett – ember, aki hozott néhány érdekes dolgot magával (ruha, hangszer, játék stb.). Az ember mesél magáról, ebből kiderül, hogy miért olyan a haja, amilyen, miért olyan a bőrszíne, amilyen, vagy pl. miért öltözködik úgy, ahogy. Végül pedig azt is elmondja, hogy ő más nyelven is beszél, és megtanít 1 alapszót az „ő nyelvén”. A gyermekek pedig kíváncsiskodhatnak, mert mindenféle kíváncsi kérdésre választ kapnak.


5 állomás = 5 földrész gyümölcsei: a gyerekek megismerhetik a földrész jellegzetes gyümölcseit, ill. zöldségeit.

Hova utazol? – jelmezpróba.
Egy jelmezes ládából minden gyermek kiválaszthatja magának, hogy választott úti célja szerint hogyan kell öltöznie. Mit vesz fel például, ha a jegesmedve birodalmába utazik? Vagy hogyan öltözne fel, ha a dzsungelbe szeretne eljutni? (Kiteszünk majd egy nagy tükröt is, hogy megnézhessék magukat.) 
 
10.30–11.30 Kéri Kitty: Kalandra Fel! – koncert
Zenés utazás a földrészek között – a gyermeki képzeletvilág szárnyain, hiteles díszlet és egy védelemre szoruló, bájos potyautas „segítségével”, akit Bartha Tóni bábművész kelt életre.

Bővebben a programról és az árakról>> 
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1747 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x