Srychy: Reiki, a természet ereje
hirdetés
Címlap / Kultúra / Srychy: Reiki, a természet ereje

>

Srychy: Reiki, a természet ereje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

Ezt a könyvet azért írtam meg, mert mint minden, a Reiki is fejlődik. Fejlődik, bár nem mindig jó irányba. A tradíciókat fenn kell tartani, ha azok jók, helyesek. Ami téves az úgyis lemorzsolódik. Azt látom, hogy a Reikis társadalom létszámának növekedésével, kezd elveszni az a tanítás, amiről igazából a Reiki szól. Azt vettem észre, hogy a gyógyítás tanítását tették előtérbe mestertársaim. Ez nem helyes, mert a Reikinek ettől magasztosabb célja van. 


Rendezvénynaptár
Számtalan módszer létezik a különböző betegségek kezelésére, az ezoterikus és a hagyományos orvoslás terén. Mindig annak a híve voltam és vagyok, hogy előzzük meg a betegséget. Éljünk úgy, hogy a betegség elkerüljön. Ha már bekövetkezett a baj, akkor sem az ellenséget, hanem inkább a barátot, a tanítást lássuk meg a betegségben. Vallom, hogy senki nem tud meggyógyítani senkit sem. Segíteni lehet, de a gyógyulás csak változás útján jöhet létre. A betegnek meg kell szüntetni az életében lévő, őt beteggé tevő akadály okát. Mindenki, aki gyógyításra adja a fejét, csak ebben a szellemben teheti.

A sors a legjobb orvos. Előbb, vagy utóbb mindenkit meggyógyít, s csupán saját döntésünktől függ, hogy a tanulás milyen módját válasszuk. A felismerés bölcs útját, vagy a betegség és a szenvedés tanítását. Ha a lelked, a szíved a helyén van és hallgatsz rá, akkor az egészséged is helyreáll.

Mindenfajta lelki üzenetnek megvan a maga testi megfelelője. Mindegyikük egy-egy tünet. Ahogyan az öröm megnyilvánulhat nevetésben, vagy a bánat, sírásban, úgy válthat ki a problémák előli menekvés, különböző testi nyavalyákat. Mindez csak tünet, s minden egyes tünet a Lélek üzenete. Amennyiben megértjük ezt a nyelvet, képesek leszünk megtenni a szükséges lépéseket. A változtatás után a tünet megszűnik létezni, az egészségünk helyreáll. Ami nehézzé teszi ennek az elfogadását talán az, hogy nem ismerjük a lélek üzenetét, “nyelvét”. Nem tudjuk, hiszen nem tanítják meg velünk, mit is jelenthet valójában a betegségünk, amivel épp meg kell küzdenünk. Addig kell küzdenünk a betegségünkkel, amíg az ellenséget látjuk benne. Ha a betegséget tanításnak, üzenetnek fogjuk fel, akkor nem kell küzdenünk vele, hanem tanulni kell belőle, azaz változni, változtatni az életünkön. De amíg ez az étfilozófiánk: hogy könnyebb bekapni egy pirulát, mint változtatni életünkön addig lesz dolga a gyógyítóknak.

A betegségek nagy többsége azért van, mert nem hallgatunk a szívünkre. Ez a tanítás nem azt mondja, hogy ezért fáj a kezed, mert ezt és ezt tetted, hanem azt mondja, nézd meg az életedben ezt és ezt, és erre keresd a megoldást. Tehát nem a megoldást adja a kezedbe, hanem útmutatást ad, merre keresgélj. Ez egy, egyszerű térkép, ami segít eligazodni.

Ez a könyv többek között ezeket az üzeneteket tartalmazza.

Kiadta >> 
 
[ 2962 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x