Hétvégi sztárfellépők: Most kezdődik igazán a buli a PEN-en!...
Címlap / Kultúra / Hétvégi sztárfellépők: Most kezdődik igazán a buli a PEN-en! Irány Pécs!

>

Hétvégi sztárfellépők: Most kezdődik igazán a buli a PEN-en! Irány Pécs!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Az április végéhez képest szokatlan hideg és a Client fellépésének elmaradása ellenére több mint háromezren voltak kíváncsiak a Pécsi Egyetemi Napok második napjára. A hétvége még sokkal izgalmasabb lesz! Pénteken Tito&Tarantula és 30y. Ne hagyd ki! 

Az április végéhez képest szokatlan hideg és a Client fellépésének elmaradása ellenére több mint háromezren voltak kíváncsiak a Pécsi Egyetemi Napok második napjára, amelyen a Belga, a ska legenda The Toasters és a Client helyére beugró Zagar vitte a prímet. A PEN lakossági panaszok és jelentős problémák nélkül zajlik.

Silent disco

Bár éjszaka a Pécsi Bőrgyárban is fagypont közelébe hűlt a levegő, mindez nem igazán zavarta azt a bő háromezer fesztiválozót, aki csütörtökön is a PEN-t választotta. Bár az est fő fellépője az angol Client lett volna, az európai légtér kaotikus állapota miatt a zenekarnak nem sikerült ide érnie; helyükre a Zagar ugrott be a közönség teljes megelégedésére.

A légtérben uralkodó állapotok szerencsére nem érintették az este másik külföldi fellépőjének, az Egyesült Államokból érkező The Toastersnak az útját, így az A38 színpadon egy igazi ska legendát tekinthettek meg a PEN látogatói.

Fergeteges hangulat

Az idén alkalmazott modern hangosítási technikának és a felhelyezett hangfogóknak köszönhetően a PEN lakossági panaszok nélkül zajlik; a szervezők azt remélik, hogy a fesztiválból hátralévő két nap alatt sem lesznek komolyabb problémák.

A Pécsi Egyetemi Napok most pörög fel igazán, hiszen ma este többek között a Tito and Tarantula és a 30Y, szombaton pedig a Csík és DJ Krush felel majd a jó hangulatért.

PEN programok, infók >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2575 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x