Richard Webster: Tenyérjóslás
Címlap / Kultúra / Richard Webster: Tenyérjóslás

>

Richard Webster: Tenyérjóslás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A tenyérjóslás mindenki számára megtanulható! A magyar olvasók számára is jól ismert szakértő könnyedén elsajátítható módon mutatja be a módszer alapjait. 

Önbizalmat ad a kezdő tenyérjósnak, útmutatásait követve azonnal nekiláthatunk az elemzésnek, hasznosítva újonnan nyert ismereteinket. A tenyérjóslás kiváló módja saját magunk és mások jobb megismerésének. A kéz rejtett vonalai, jegyei segítenek feltérképezni személyiségünk főbb vonásait. Megtudhatjuk például, hogy a rövid ujjú embereknek nincs türelmük a részletekhez, és sokkal jobban szeretnek elkezdeni, mint befejezni valamit. Ezzel szemben aki hosszú ujjakkal rendelkezik, sokkal jobban boldogul a részletekkel és szereti behatóan tanulmányozni a dolgokat. Tenyerünkből hasznos információkat nyerhetünk akár a párkapcsolat, a hivatás, az egészség, a kommunikáció és a kreativitás területére vonatkozóan is.

Richard Webster rendszerében újdonság az ujjlenyomatok és a bőrredőmintázatok elemzése – ez utóbbi nagy előnye, hogy a még rejtett állapotban lévő betegségek, illetve az egyes betegségekre való hajlam azonosításában segít.

Terjedelem: 192 oldal, puhatáblás, ragasztókötött

Ára: 1.900 Ft Kedvezményes internetes ára: 1.615 Ft

www.bioenergetic.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2834 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x