műKINCSvadászat
Címlap / Kultúra / műKINCSvadászat

>

műKINCSvadászat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

A nyári szünet után újabb irodalmi műKINCSek felkutatásával folytatódik az Országos Idegennyelvű Könyvtárban a műKINCSvadászat. 

Szeptember irodalmi műKINCSe Kosztolányi Dezső különleges érzékenységű regénye, az Aranysárkány lesz.

Mi lehetne aktuálisabb mű egy jó kis biblioterápiára a tanév kezdetekor, mint ez a fátyolos hangulatú, borzongató mélységű mű? Magányba vesző életek, önmagukból kiforduló fiatalok, célt tévesztett sorsok… Meddig tanár valaki, s hol kezdődik a magánember? Ifjúság = bohóság? Ki, miért is felelős? A kiútkeresés módjai… Mind-mind ma is időszerű, jelen életünket is befolyásoló kérdések, melyekre a regény segítségével keressük a lehetséges, egyénre szabott válaszokat. Mivel a beszélgetéseken az adott mű élményszintű megismerése a cél, így a sorozatba bárki, bármikor bekapcsolódhat.

Az időpont: 2010. szeptember 23. (csütörtök) 17 óra

A helyszín: az Országos Idegennyelvű Könyvtár rendezvényterme. Cím: Budapest V., Molnár utca 11. , a Ferenciek terétől két percre!


Ha érdekli, mely művek segítettek bennünket az első félévben és hogy milyen élményekkel gazdagodhattak a foglalkozásokon résztvevők az első félévben, látogasson el a könyvtár blogjára (http://oik.klog.hu/), ahol megtalálja a találkozásokról készült képes beszámolókat. A foglalkozásokat Sóron Ildikó biblioterapeuta, a könyvtár tájékoztató könyvtárosa vezeti. Érdeklődni a (1) 318 3688 / 303 telefonszámon illetve a soron.ildiko@oik.hu  e-mail címen lehet.  Engedjen az irodalom csábításának!

Kép: piqs.de: Helvetica - Buch 2
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x