Keleti Andrea - Család, Ízek, Cha-cha-cha
Címlap / Kultúra / Keleti Andrea - Család, Ízek, Cha-cha-cha

>

Keleti Andrea - Család, Ízek, Cha-cha-cha

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Hogy milyen Keleti Andrea konyhája? Ínycsiklandóan finom, mégis egészséges, rafináltan egyszerű, ugyanakkor fűszeresen változatos, - otthon, karamell és varázs illatú.  

Keleti AndreaTitkos, régi családi leírásokból, megreformált tradicionális ételekből és vadonatúj, modern ízekből készült recept-fűzérrel töltötte meg a népszerű versenytáncos a gyönyörű kötetet, élete első szakácskönyvét.

Háziasszonyi létem kiteljesedése ez a gyűjtemény, tele az évek során megszeretett, tökéletesített és száz, meg százszor elkészített ételekkel. Ebben a kötetben benne vannak meghitt családi ünnepeink, könnyed vagy éppen zsúfolt hétvégéink és rumlis, vidám hétköznapjaink. Benne kedves ételeink, ízeink, illataink, zamataink – benne az életünk.”

Andrea kedvenc receptjei mellé odacsempészett olyan hasznos tanácsokat és praktikákat, amelyek segítségével nem csak a főzés, de a bevásárlás is olyan lehet, mint néhány szenvedélyes, ámde könnyed tánclépés.

”Számomra a főzés mára olyan lett, mint egy csodálatos kaland, mint egy varázslatos keringő az ízek világában. Szívemből kívánom, hogy minden olyan kezdő, haladó, családos vagy éppen független háziasszony, aki kezébe veszi ezt a kötetet, hozzám hasonlóan megtapasztalja a főzés alkotó csodáját, és szerettei körében élvezze azokat az egészséges, finom ízeket, amelyeket ebbe a könyvbe összegyűjtöttem.”

Keleti Andrea


Keleti Andrea: Család, Ízek, Cha-cha-cha
Megjelenés: 2010. november 10.
Szerkezeti felosztás: 4 fejezet, 63 recept, 24 nélkülözhetetlen alapanyagról leírás
Kiadó: Just Creative >>

Terjesztés: Alexandra
Ár: 3.995 Ft
Nyomdai kivitelezés: ProdAction
Grafikai munkálatok: H-Artdirectors

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7749 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x