include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/include/median_1.php"); ?>
Feng shui a konyhábanFigyelembe venni a feng shui-t a konyhában annyit jelent, mint átadni az energiát...Igazi multikulináris utazás: megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!Mentes Anyu immáron a harmadik ősszel jelentkezik új receptkönyvével, ami a...Szilveszteri szokások és finomságok - így adj trendi partyt!Szilveszter estéjéhez a mai napig sok babona köthető. Nem mindegy milyen finomságokat...Egy könnyű saláta ebédre?A káposztához nagyon illik az avokádó, mert az egyik friss-roppanós, a másik...Pisztráng vajban sütve, gombávalBe kell vallanom, hogy amint elkészültem a vajban sült pisztrángommal, szépen...Szerelő és szakács a top szakmák közöttÉrtékesítőként, szerelőként és pénzügyi tanácsadóként a legkönnyebb...Szakácsból lett hajléktalan főz Milánó utcáinÁllását elveszítette, de mesterségéről nem mondott le az a szakácsból lett...Gordon Ramsay a legjobban kereső szakács az Egyesült ÁllamokbanVilágszerte 24 étterme és összesen 11 Michelin-csillaga van, számos szakácskönyvet...Főznél úgy, mint a profik?Napjainkban viharos gyorsasággal nő a gasztronómia iránt lelkesedők száma,...A magyar kaviár különleges minőséget képvisel?A világ legjobb séfjei kóstolták meg Lyonban, a világ legnagyobb élelmiszer-,...Keleti Andrea - Család, Ízek, Cha-cha-chaHogy milyen Keleti Andrea konyhája? Ínycsiklandóan finom, mégis egészséges,...Nem süt hamburgert: felmondott a Michelin-csillagos szakácsFelmondott egy Michelin-csillaggal jutalmazott brit étterem főszakácsa, mert nem...Földalatti szakácsok: gerillaéttermek LondonbanA vendégek ülnek az étteremben és tudják, hol alszik a szakács. Azt is tudják,... |