A magánéletben is könyörtelen a híres konyhazsarnok?
Címlap / Showbiznisz / A magánéletben is könyörtelen a híres konyhazsarnok?

A magánéletben is könyörtelen a híres konyhazsarnok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-23

A rettegett sztárséf rigorózus, kíméletet, tapintatot nem ismerő konyhafőnökként vált ismertté. Az utóbbi napokban azonban azzal a váddal kellett szembenéznie, hogy a magánéletben is könyörtelenül vislkedik. 

Gordon Ramsay öccsét nemrégiben az utcán látták, egy hálózsákban szunyókálva Plymouth-ban. A sajtó kiderítette, hogy a séf testvére hajléktalan, és újságárusításból él. Ronnie-t évekkel ezelőtt kitaszította a Ramsay család, mivel notórius drogfüggő volt.

A fiú 2007-ben Indonéziában heroin birtoklása miatt börtönbe is került, s állítása szerint bátjya nem volt hajlandó kifizetni 6 ezer doláros ügyvédi költségeit sem.

- Ez az összeg nagyjából Gordon Ferrarija kerekének az ára lett volna. - panaszolja Ronnie, aki hazatérve azóta is fedél nélkül tengeti életét.

A Ramsay életrajzi kötetében leírtak azonban némileg árnyalják a "kegyetlen testvér" képét. Gordon azt írja, legalább ötször fedezte testvére elvonókúrájának költségeit - mindannyiszor hiába. Amikor édesanyjuk meggalt, még drogot is vásárolt testvérének, hogy kicsit könnyebben viselje a tragédiát. Egy idő után azonban öccse "üzletfelei" rájöttek, milyen gazdag bátjya van a fiúnak, s ezek után unos-untalan Gordont zaklatták Ronnie kifizetetlen adósságai miatt.

Egy alkalommal a gengszterek megfenyegették a sztárszakács családját is - ekkor döntött úgy, hogy megszakít minden kapcsolatot testvérével, s ehhez azóta is tartja magát.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1989 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x