Hargitai Bea nagymamájával főzött
Címlap / Showbiznisz / Hargitai Bea nagymamájával főzött

Hargitai Bea nagymamájával főzött

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A Hal a tortán csütörtöki szakácsa Senorita Szöszi, azaz Hargitai Bea. A modell menüsorának elkészítését nem bízta a véletlenre. Bea ugyanis nagymamáját hívta segítségül, aki boldogan vállalta a feladatot. A csütörtökre talán már megunt menüsort ivós activity követte, ami csak fokozta az egyébként sem rossz hangulatot. 

Hargitai Bea nem túl gyakran ragad fakanalat, de a Hal a tortán kedvéért úgy gondolta, újra főzésre adja a fejét. A heti menüt a modell nagymamájával közösen készíti el. „Nem nagyon szoktunk közösen főzni, inkább csak nézni szoktam, ahogy a nagyi főz.” – mesélte Hargitai Bea. – „Számomra ez ugyanolyan kihívás volt, mintha az általam kitalált ételeket kellett volna elkészíteni, nem vagyok nagy szakács. A tészta gyúrást is a nagyira hagytam, neki úgyis gyakorlata van benne.” – tette hozzá a modell.


Bea a társaság tagjait csak futólag ismerte, de bevallotta, a héten nagyon jól összerázódott a társaság, hiába áll teljesen különböző természetű emberekből. „Nagyon jól éreztem magam. Activityztünk is az estémen, bár én nem nagyon szoktam, de vicces és szórakoztató volt.” – mondta Hargitai Bea, aki a többiekkel együtt minden rossz megfejtés alkalmával lehajtott egy röviditalt, de ez már tényleg csak Hal a tortán!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2986 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x