Klapka György megviccelte vendégeit
Címlap / Showbiznisz / Klapka György megviccelte vendégeit

Klapka György megviccelte vendégeit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Hal a tortán e heti sztárszakácsai nagyon készültek a szerda estére, mert Klapka György kaviárt, homár levest és langusztát ígért a társaságnak. Az exkluzív ételek helyett azonban más került asztalra, de végül senki nem bánta az ismert üzletember poénját, akiről kiderült, rutinosan mozog a konyhában. 

Klapka György bár különleges ételeket ígért vendégeinek, egy egyszerű, ám annál finomabb menüt szolgált fel. „Poénra vettem a vendéglátást. A beígért kaviár, homár és languszta helyett egy egyszerű fokhagymalevest és paprikás krumplit készítettem.” – vallotta be az üzletember, aki a gazdasági világválság miatt döntött a 3600 Forintból elkészíthető ételek mellett. – „Mindenki meglepődött, de végül jól jött ki a dolog. Nánási Pali például azt mondta, hogy nem eszik fokhagymalevest, de megkóstolta és nagyon ízlett neki is. Szeretek és tudok is főzni. Karácsonykor például mindig én sütöm a bejglit.” – tette hozzá Klapka György, aki a piacon alkudozva vásárolt be.


A paprikás krumpli mellé a vendéglátó zenészeket hívott, hogy igazi buli hangulat legyen. „Imádom a cigány zenét és ehhez a menühöz nagyon jól illet is. Szeretek mulatni, de sajnos nagyon ritkán van rá időm, így ez most jó apropó volt.”mesélte Klapka György, aki Ágnest fel is kérte táncolni.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x