Farsangi fánk a Halálcsillagon - őrület egy vacsorán
Címlap / Showbiznisz / Farsangi fánk a Halálcsillagon - őrület egy vacsorán

Farsangi fánk a Halálcsillagon - őrület egy vacsorán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

A Hal a tortán második estéjén a gyönyörű modell, Vámosi Viki látta vendégül a csapatot. A vörös szépség a farsangi szezonra való tekintettel jelmezbált rendezett. A vicces öltözékek egy ideig elvonták a figyelmet az ételről, amit Viki barátai receptjei alapján készített el. 

Maksa Zoltán után a hét második vendéglátója Vámosi Viki volt. „Szoktam főzni, igaz, a nagy vendéglátás nem jellemző rám. Nem a jól bevált receptjeim alapján állítottam össze a menüt, a barátaimmal közösen találtuk ki a fogásokat. Így nagyon koncentráltam, hogy minden tökéletesen sikerüljön.” – vallotta be a modell. – „A fánkkal gyűlt meg leginkább a bajom. Majdnem feladtam, de aztán egy kis ’varázspor’ segítségével sikerült azt is elkészíteni.” – titokzatoskodott Viki.


A farsang jegyében Ágnes és Maksa Zoltán a Star Wars-t varázsolta a vacsoraasztalhoz, de a legnagyobb sikert Klapka György Medveczky Ilona jelmeze aratta. „Nagyon jól sikerült a beöltözés, jó ötletnek bizonyult ez a kis farsangi hangulat.” – vélekedett a házigazda, aki gésának öltözött be. – „A társaság Maksa Zoltánnak köszönhetően már első este nagyon jól összerázódott, így nálam sem volt gond. Jó hangulatú este volt.” – tette hozzá Vámosi Viki.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2622 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x