László Boldizsár olasz vacsorával készült
Címlap / Showbiznisz / László Boldizsár olasz vacsorával készült

László Boldizsár olasz vacsorával készült

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A Hal a tortán pénteki adásában a Cotton Club Singers egykori énekese, László Boldizsár vett kötényt magára a konyhában. A nap igazi, olaszos hangulatban telt már a bevásárlástól kezdve. A menü végén Vujity Tvrtko gitárt ragadott és természetesen az is kiderült, ki lett a hét legjobbja. 

László Boldizsárnak nem kellett sokat gondolkoznia, milyen vacsorát készítsen vendégeinek. A Boldi és a Keresztapák frontembere egyértelműen az olasz ételekre szavazott. „Rengeteg alkalommal jártam Itáliában, egy rokoni szál is az országhoz köt, így szinte egyértelmű volt, hogy olasz fogásokat készítek.” – vallotta be László Boldizsár. – „Egy séf barátom segített már a bevásárlásnál is, hogy a legjobb alapanyagokból készüljön a vacsora és a konyhában sem hagyott magamra. Ritkán szoktam főzni, leginkább akkor, ha egyedül maradok a gyermekemmel.” – mesélte az énekes.


A zene kapja a főszerepet az ételek mellett, Boldi már az ajtóban egy dallal fogadja a társaságot és a vacsora közben is újabb produkcióra kerül sor, amikor Vujity Tvrtko megcsillogtatja gitártudását. „A zene fontos szerepet kapott. Az is ezen az estén derült ki, hogy ki lesz az utódom a Cotton Club Singersben. Csak annyit árulhatok el, hogy egy szegedi énekesről van szó.” – titokzatoskodott László Boldizsár.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x