A káprázatos siker elveszettnek hitt titka
Címlap / Kultúra / A káprázatos siker elveszettnek hitt titka

>

A káprázatos siker elveszettnek hitt titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

"Sokan kérdezik tőlem, hogyan érhetnék el, hogy az ő életükben is mindennaposak legyenek a csodák, amire azt az őszinte választ tudom csak adni, hogy már most is csupa csoda az életed - mint mindenkié." 


Akárhány tréningen veszel is részt, és akárhány önsegítő könyvet vásárolsz is meg, csak addig juthatsz el, ameddig önkorlátozó hiedelmeid engedik. Előfordult-e már, hogy le akartál adni tizenöt kilót, de csak hetet sikerült? Megtörtént-e már, hogy nagy lelkesedéssel belevágtál valamibe, de hamar kifulladt a lendületed? A csodavárás lényege abban áll, hogy nyitottá válunk a korlátlan lehetőségekre, és olyan célokat valósítunk meg, amelyek idáig elérhetetlennek tűntek.

A Vonzás Törvénye szerint azt kapjuk, amire célzottan gondolunk, és aminek figyelmet szentelünk. Ez igaz – de csak részben. Mert a folyamat fontos része, hogy fölismerjük és fölszámoljuk ellentörekvéseinket, vagyis azokat a negatív gondolatokat, amelyek miatt nem hisszük el, hogy elérhetjük a célunkat. Joe Vitale segít felismerni és fölszámolni korlátozó hiedelmeinket, hogy azt az életet élhessük, amelyről mindig is álmodtunk.

Lehet, hogy kételkedsz, hogy csalódtál, vagy éppen a tudatosság következő lépcsőfokára próbálsz felkapaszkodni. Mindegy, milyen indokból, de te is dönthetsz úgy, hogy megváltozol, és teret engedsz a csodának az életedben.

Ha bármit elérhetnél vagy megkaphatnál – mi lenne az?
Ha tudnád, hogy minden simán fog menni – mit tennél?
Ha több millió dollárt nyernél a lottón, az összes számlád ki lenne fizetve, és a jövőd is biztos alapokon állna – mihez kezdenél?
Bármi is legyen a válaszod – tedd meg most!
Merj nagyot álmodni!

Joe Vitale: Számíts a csodára!
Megjelenés: 2010-09-14
A kiadó oldalán is megvásárolható >>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1664 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x