Chicago a Centrálban
Címlap / Kultúra / Chicago a Centrálban

>

Chicago a Centrálban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

A Centrál Színház november 6-án mutatja be Jó zsaru - rossz zsaru címmel, a kiváló amerikai drámaíró, Keith Huff bűnügyi thrillerét. A Jó zsaru - rossz zsaru módszer egy vallatási technika. És hogy ki vallat? Természetesen a közönség... 

Az előadás eredeti címe, a Konok eső (A Steady Rain) a régi film-noirok fojtogató, komor világát idézi. Lassan bontakozik ki Denny és Joey, a két barát története, egy modern bűnbeesés történet.  A gőg, a hübrisz halálos bűnéért lakol meg Denny és bocsánatot csak a kooperatív, a beilleszkedni kész jóbarát Joey remélhet. Fordulatos, megható, tökéletes dramaturgiájú a mese. Az előadás őrületes Broadway sikere egyrészt a különleges érzékenységgel megírt történetnek, másrészt a két főszereplőnek, Daniel Craignek és Hugh Jackmannek volt köszönhető.


A darab az amerikai ősbemutató után a világon először Budapesten, a Centrál Színházban látható, és szintén különleges a szereposztása. A Beugró és egy sor közönségfilm kedvence, Szabó Győző és a kivételes tehetségű Stohl András játssza a két rendőrjárőrt, akik óvoda óta legjobb cimborák. A nagydumás Denny és a magának való Joey óvoda óta legjobb barátok, rendőrjárőrként naponta együtt róják Chicago utcáit. Nagy álmuk, hogy egy nap olyan nyomozók legyenek, mint Starsky és Hutch. Ám egy züllödt városban még egy zsarunak is nehéz ártatlannak maradni, a túlélésért vívott harc pedig még a legigazabb barátságokat is veszélybe sodorja. A két barát és társ szomorú története ritka élményt ígér.


További információ:
http://www.centralszinhaz.hu/eloadasok/program/52144/jo-zsaru-rossz-zsaru-


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2936 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x