Alef: a pont, amelyben tér és idő egyesül
Címlap / Kultúra / Alef: a pont, amelyben tér és idő egyesül

>

Alef: a pont, amelyben tér és idő egyesül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Megjelent Paulo Coelho új regénye, melyben egy alkotói-spirituális válság után újra felfedezi az életet oly gyönyörűvé tevő csodákat és kincseket. 

2006-ban Paulo Coelho spirituális válságba került: úgy érezte, egyedül van, és lelki fejlődése megakadt. Ha követi Mesterének tanácsát – és elmegy egy olyan helyre, „ahová a szíve vágyik” –, talán rátalál a megoldásra és az előre vezető útra.

Több országban megfordult, végül Oroszországban találta magát. Úgy döntött, a hatalmas, 9288 kilométeres távolságot vonaton teszi meg. Három ember kísérte útján: egy Tao mester, orosz kiadója és egy különleges török nő, Hilal... Útja az első állomástól kezdve spirituális kutatássá válik.


A vonaton Coelho és Hilal hamarosan felfedezik, hogy sorsuk egyszer régen, egy másik időben és térben már összefonódott. „Hilal zöld szemébe tekintve” rátalál az „alef”-nek nevezett pontra, amelyben tér és idő egyesül. A vonaton Coelho ismét önmagára talált.
Legújabb regényében a világszerte elismert szerző újra felfedezi az életet oly gyönyörűvé tevő csodákat és kincseket. Egy időn kívüli helyre követi a tökéletes szerelmet, és végigjárja a lélek útját.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x