300+ kívánsághajó úszott a Zöld Pardonból a Dunára
Címlap / Kultúra / 300+ kívánsághajó úszott a Zöld Pardonból a Dunára

>

300+ kívánsághajó úszott a Zöld Pardonból a Dunára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A HarmoNet közel 150 olvasója hallgatta meg Kövi Szabolcs koncertjét, meditált Csillagvirággal és tette vízre kívánsághajóját tegnap, a Tudatos Teremtés napján a Zöld Pardonban. 

Este már hatra jelentős tömeg gyűlt össze a Zöld Pardon védett klubszínpada előtt. A Zöld Pardon dolgozói külön ládikóban gyűjtötték a saját kívánságaikat tartalmazó hajókat, a HarmoNet olvasói is hozták a barátok, ismerősök kívánságait. Volt, aki bőséget, gazdagságot, volt, aki gyógyulást kívánt. Jóhajók szálltak gyermekáldásért, szerelemért, idősekért és gyerekért is. 


Nagyon sokan kértek az emberiség javára forduló kívánságot, de olyan is akadt, aki éppen 17 millió dollárral szeretett volna gazdagabb lenni. 

Tara,  Ducispecialista segített az egybegyűlteknek, hogy megtalálják testi középpontjukat, így sokkal könnyebb volt a lelki középpontunkat meglelni. 


A Tudatos Teremtés koncert mélyen átmosta minden hallgató lelkét. Kövi Szabolcs muzsikáját még a ZP-ben a következő koncertre gyülekező punk srácok is elbűvölten hallgatták, sütkérezve a napfényben. 

Kövi Szabolcs

Csillagvirág meditációján megtaláltuk lelkünk bőségforrását, s ezt a csöndet megőrizve mentünk a Dunához, hogy vízre bocsássuk a HarmoNet-olvasók több mint 3000 kívánságát, valamint a helyben megírt és a közben "megérkezett" kívánságokat. A fotók a HarmoNet facebook oldalára folyamatosan érkeznek - ezekből a következő napokban albumot állítunk össze, hogy aki nem volt ott, megnézhesse, aki pedig ott volt, emlékezhessen erre a különleges napra. 

Több ismert jós, látó, jógamester is eljött, akik magas tudati rezgésük erejét küldték a hajók után a  Dunára. 


A nap legizgalmasabb pillanata az volt
, amikor egy nagyon fontos kívánság éppen a koncert alatt teljesült be. A HarmoNeten több mint 8 éve fórumozó barátunk azt kívánta, hogy egy ismert multivállalat jótékonysági programjába kerüljön be a projektjével. A nagyvállalat éppen akkor hívta fel őt, amikor a koncert megkezdődött. A hajóján pedig az a kívánság szerepelt, hogy bekerüljön ... 


A képeket és videókat a www.harmonet.hu/facebook oldalon lehet megtalálni.
(Te is felteheted a képeidet!) 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3523 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x