Csernus újraírta legendás könyvét, a Drogmát
hirdetés
Címlap / Kultúra / Csernus újraírta legendás könyvét, a Drogmát

>

Csernus újraírta legendás könyvét, a Drogmát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

November 7-én, hétfőn este 7 órakor a Károly körűti Alexandra könyvesházban mutatja be új könyvét, a DROGMA átdolgozott és bővített kiadását Dr. Csernus Imre. A Doki immár kilencedik műve egyrészt korunk egyik legégetőbb problémájával, a drog-kérdéssel foglalkozik, másrészt plasztikusan ábrázolja, ahogy Csernus őszintén szembesül saját, nyolc évvel ezelőtti énjével és beszél az azóta benne végbement változásokról. A könyvbemutatón Novodomszky Éva beszélget Csernus doktorral és két szerzőtársával, Dobai Benedekkel és Tárnok Alfonzzal. 

 

Rendezvénynaptár
A napokban került a boltokba a Jaffa Kiadó gondozásában Dr. Csernus Imre alapkönyve, a DROGMA új, átdolgozott és bővített kiadása. Az eredeti mű Csernus egy, a Lipóton töltött munkahetének bemutatása mentén követi a Doki gondolatait, érzéseit, munkamódszereit a drogproblémákkal, függésekkel, nem egyszer súlyos élethelyzetekkel küzdő páciensekkel kapcsolatban. „A Drogma a lángolásról, a szenvedélyről és a hitről szól. A Drogma korábbi változata - melyet 8 évvel ezelőtt írtam - az életről vallott gondolataim durva megfogalmazása, a most megjelenő átdolgozott, bővített „új” Drogma pedig egy önkritikus, öniróniával teli írás, egy sokkal érettebb könyv, melyben az is benne van, hogyan lehet a belső békét megszerezni.” – vallja a szerző.


A közönség személyesen is találkozhat a Dokival november 7-én, hétfőn este 7 órakor a Károly körúti Alexandra Könyvesházban, ahol az új könyv kapcsán Novodomszky Éva beszélget Dr. Csernus Imrével és két szerzőtársával, Dobai Benedekkel és Tárnok Alfonzzal.

 
 
[ 2824 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x