Világszerte nagy siker a Suszter!
hirdetés
Címlap / Kultúra / Világszerte nagy siker a Suszter!

>

Világszerte nagy siker a Suszter!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Az angliai bemutató után az USA-ban és Lengyelországban is hangos sikerrel fut a Suszter, szabó, baka, kém (Tinker, Taylor, Soldier, Spy) című Oscar-gyanús alkotás, melyet részben Budapesten forgattak. A Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Toby Jones és Mark Strong főszereplésével készült alkotás január 26-án kerül a mozikba szinkronizált és feliratos változatban egyaránt. 


Rendezvénynaptár
Elsőként az Egyesült Királyságban mutatták be tavaly szeptemberben a Suszter, szabó, baka, kém (Tinker, Taylor, Soldier, Spy) című szuperprodukciót, mely a toplista élén nyitott és hetekig vezette azt, a magyar piachoz némiképp hasonló Lengyelországban pedig a bemutató után négy héttel a Suszter még mindig a toplista hatodik helyén áll. Az USÁ-t is meghódította John le Carré világhírű, Árulás című bestsellerének filmadaptációja.Időközben elkészült a Suszter magyar szinkronja is. A részben Budapesten forgatott filmben feltűnik Kálloy Molnár Péter, Mucsi Zoltán és Csuja Imre is. A többi szereplő magyar hangját többek között olyan neves színművészek kölcsönzik majd, mint Molnár Piroska, Hegedűs D. Géza,Tordy Géza, Szilágyi Tibor, Csankó Zoltán, László Zsolt és Gyabronka József.

A Suszter, szabó, baka, kém-et a Working Title gondozásában a svéd Tomas Alfredson rendezte, akinek előző filmje, a kultikussá vált Engedj be! volt. A forgatókönyvet Bridget O’Connor és Peter Straughan (Kecskebűvölők, Mrs. Ratcliffe forradalma, 66) csapata készítette. A Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Toby Jones és Mark Strong főszereplésével készült film a hidegháború idején játszódik.

Az Oscar-gyanús alkotás az AGA Média és a Ristretto Distribution közös forgalmazásában 2012. január 26-ától 20 kópiával fut majd a hazai mozikban, szinkronizált és feliratos változatben egyaránt.Az Oscar-várományos film alapjául szolgáló 1974-es John le Carré-regény sem kisebb siker: mesterien ötvözi a kémirodalmat a szépirodalommal. Azóta a BBC legendás televíziós sorozatot forgatott belőle, és készült belőle rádiójáték is. Mindmáig a téma legjobbjaként tartják számon a kritikusok. A könyv korábban Árulás címmel jelent meg az Agavé Kiadónál, azonban a hamarosan Magyarországon is bemutatásra kerülő film és annak óriási nemzetközi sikere miatt a kiadó új borítóval és címmel újranyomta a kötetet.

További részletek a könyvről itt >> 
 
[ 2540 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x