Jótékonysági szabadtéri koncert a Föld Napja alkalmából...
Címlap / Kultúra / Jótékonysági szabadtéri koncert a Föld Napja alkalmából

>

Jótékonysági szabadtéri koncert a Föld Napja alkalmából

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

A Föld Napja alkalmából egész napos, ingyenes szabadtéri koncertre kerül sor a Zappa Caffé és a Józsefvárosi Önkormányzat szervezésében, ahol a befolyó összegeket hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére ajánlják fel a szervezők. 

Délelőtt sportesemények várhatóak, délután 15 órától pedig jönnek a koncertek: MoodEdge, MASHroom, Unpluggeddon, Slamo Unplugged

15 órától a koncertsorozatot a MoodEdge nyitja, mégpedig egy különleges, eddig még sosem látott felállással: Hantos Zoltán (akusztikus gitár) mellé Horváth Andor (akusztikus gitár) valamint Bokodi Bálint (hegedű, ének) is csatlakozik.

16 órától a MASHroom zenekar: Kocsány Mariann (ének), Szikszai Péter (akusztikus gitár) és Lieber Gábor (cajon) hoznak el ismert, populáris dalokat modern köntösben.17 órától az Unpluggeddon zenéjére táncolhatunk: Fodor Zsuzsi (ének), Baksa Karesz (ének és gitár), Boldizsár „Bozó” Zoltán (gitár) és Szekeres Józsi (herfli, ritmus) rock and roll slágereket szelídítenek talpunk alá.18 órától lép fel Slamovits István Slamo (Edda együttes szövegírója, gitárosa) Unplugged zenekara: Slamovits István Slamo (ének, gitár), Laki Zoltán (zongora), Kovács Attila (ének), Petfő Gábor (akusztikus gitár), Borbás Dániel (csörgő). A fellépés különlegessége, hogy a Slamo Revans dalokat teljesen áthangszerelve hallhatjuk.Pontban 15:00-kor kezdődnek a koncertek, érdemes időben érkezni!

A program célja nemes, ezen kívül lesz mi szem s szájnak ingere: finom hűsítő sörök a nagy melegben, grillpult frissensültekkel, jó zenék és fergeteges hangulat!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2410 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x