Kitört a bringaláz!
Címlap / Kultúra / Kitört a bringaláz!

>

Kitört a bringaláz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

Mindenki nyeregbe vágyik, mióta beköszöntött a tavasz! Április 27-én több mint másfél ezer kerekes vonul a magyar tenger partjára, az ország legnagyobb vezetett kerékpártúrájára. A McDonald’s BringaMánia Balatonkörre már az Alma Együttes is keményen melegít, néhány spinning edzés mellett extra produkcióval is készülnek az alkalomra. 

Az Alma Együttes edzőterembe vonult, hogy formába tekerjék magukat az április 27-i eseményre. A fiúk ugyan nem indulnak a tókerülő túrán, de 15 órakor fergeteges koncerttel és különleges dalpremierrel várják majd a legkisebb kerekezőket és családjukat a balatonföldvári Keleti strandon.


Idén külön hangsúly kerül a családok szórakoztatására. A koncert és az egész napos játékos bringás közlekedésbiztonsági oktatóprogramok mellett új túraként debütál a 25 kilométeres Családi Kör. A kifejezetten a családok igényeihez igazított táv kényelmes tempót diktál, ideális hétvégi bringás kikapcsolódást jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ráadásul a részvétel ezen a túrán a család minden tagjának ingyenes.


A legkisebbeket természetesen továbbra is várja a 6 kilométeres vezetett túra, a Köröcske. Akik pedig komolyabb kihívásra vágynak, tekerhetnek egy 85 kilométeres kört, Tihanyról Szántódra kompozva, vagy megkerülhetik az egész Balatont egy 206 kilométeres, igazi erőt próbáló túrán.

A Mcdonald’s BringaMánia Balatonkörről bővebb információ a www.bringamania.hu oldalon található.A túrák indulása:

Köröcske - 6 km – rajt 11:00
Családi kör - 25 km – rajt 13:00
Kis kör - 85 km – rajt 10:00
Nagy kör - 206 km – rajt 6:00
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3235 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x