S.E.C.R.E.T. - A titkos társaság
Címlap / Kultúra / S.E.C.R.E.T. - A titkos társaság

>

S.E.C.R.E.T. - A titkos társaság

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Hányan álmodoznak valami különleges közösségről, amihez tartozhatnánk? Évszázadok óta olyan misztikus titkos csoportok híre kering nagyvárásról-nagyvárosra, melyekbe belépve megnyílik előttünk egy különleges misztikus világ, benne sok-sok izgalommal és különlegességgel.  

Nem kell mindig komoly könyveket olvasni. Nem kell állandó jelleggel spirituális értekezése közé szorítani a fantáziánkat. Van úgy, hogy szükség van lazulásra, kényelemre, izgalmas bizsergésre amit most egy könyvben találtunk meg.


A történet szerint férje halála óta Cassie Robichaud magányosan és szomorúan tölti mindennapjait. Napközben felszolgálóként dolgozik a New Orleans-i Café Rose-ban, esténként pedig egyedül tér haza üres lakásába. Ám az élete örökre megváltozik, amikor a kezébe kerül egy különös kis jegyzetfüzet, amit egy titokzatos nő felejtett a kávézóban. Egyre jobban magával ragadják a füzet lapjain rejtőző szókimondó vallomások, és a notesz végül elvezeti a S.E.C.R.E.T. nevű különös társasághoz, amelynek célja, hogy valóra váltsa a nők legtitkosabb erotikus fantáziáit.


Cassie hamarosan egy izgalmas utazás kellős közepén találja magát. Tíz mámorító kaland vár rá szívdöglesztő férfiakkal, akik felébresztik benne a szenvedélyt, és olyan élményekkel ajándékozzák meg, amilyenekben sosem volt része korábban. Az átéltek hatására egyre felszabadultabbá és magabiztosabbá válik, és végre arra is el tudja szánni magát, hogy igazán élni kezdjen.

Mámorító, felszabadító és szenvedélyes. A S.E.C.R.E.T. egy olyan világot tár fel előtted, ahol a legtitkosabb fantáziáid is valóra válnak!

L. Marie Adeline: S.E.C.R.E.T.
Libri Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2968 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x