Halálgyár - ez tényleg így van?
Címlap / Kultúra / Halálgyár - ez tényleg így van?

>

Halálgyár - ez tényleg így van?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Az orvosok világa mindig is kicsit misztikus világ számunkra, hiszen ők amolyan különös hősök, akik távolságtartóan viszonyulnak hozzánk, saját nyelvet beszélnek és saját közegükben ők az uralkodók. Talán ezért olyan népszerűek az orvosi krimik és sorozatok.  

Valóság és képzelet mindig is kézenfogva jártak. Hol az elképzelt történetek elevenednek meg az Életben, hol pedig az élet maga hoz olyan történeteket, melyet elképzelni sem tudtunk eddig.


A Halálgyár lélegzetelállítóan izgalmas történet, amelynek minden mozzanata mögött egy szörnyű titok rejtőzik. Levente, a pozícióját vesztett orvos bőröndnyi holmijával megérkezik a Városba. Új életet akar kezdeni, ám megalkuvásra szinte képtelen természete és orvosi esküjéhez való hűsége hamarosan itt is bajba sodorja. Kényszeresen kutatni kezdi egy rejtély nyitját, és bár hamar megérzi, hogy jobb lenne biztonságos tudatlanságban maradnia, nem hagyja abba a nyomozást. Amikor sikerrel jár, rájön, hogy itt is utolérte a korábbi bukását okozó összeesküvés, amelyet régi életével együtt maga mögött akart hagyni. Ám a sors kárpótolja, hiszen abban a különös sorsú lányban, akihez csak információk szerzése érdekében közeledett, megtalálja igazi párját. A regény lapjain a hétköznapi szereplők mellett olyan rejtelmes személyek bukkannak fel, mint a szinte mindenható Intéző vagy a több mint veszedelmes Kalapács.A regény írója, ebben a könyvében éppúgy, mint a nemrég megjelent Apácabordélyban, valóságos tényekből indul ki. Az élet által produkált események azonban ezúttal is izgalmasabbak bármilyen kitalált históriánál. A szerző, amint az Czeizel professzor ajánlásából is kiderül, ebben a könyvében ismét valóságos tényekből indul ki. Az élet által produkált események azonban ezúttal is izgalmasabbak bármilyen kitalált históriánál.

Perel Zsolt: Halálgyár
Atlantic Press
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2856 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x