Art Moments: a vizualitás öröme
hirdetés
Címlap / Kultúra / Art Moments: a vizualitás öröme

>

Art Moments: a vizualitás öröme

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Mi a közös egy rögtönzött szövegben, egy izgalmas fotóban, egy különleges bútorban, vagy éppen egy újra festett házfalban? Az a pillanat, amikor meglátod őket és rögtön tudod, hogy megvan-e az az élmény, amitől ameddig nézed, megáll az idő és megszűnik körülötted a világ.Pont ilyen pillanatokat kínál hazánk egyetlen vizuális művészeti fesztiválja, az ART MOMENTS FESZTIVÁL. 

 

Rendezvénynaptár
2010-ben jelentkezett először az ART MOMENTS FESZTIVÁL (AMS) fővárosi kávézókban, könyvesboltokban, mozikban, irodákban, romkocsmákban és kortárs galériákban rendezett kiállításokkal – azóta 3 év eltelt, és a rendezvény karaktere rengeteget változott.


2013 őszén folytatódik a már országossá nőtt rendezvénysorozat, Budapesten kívül Debrecenben, a MODEM-ben és Pécsett, a Zsolnay negyedben vehet láthatóak az AMS kiállításai, koncertjei, street art akciói. 2013-ban az eddigieknél lényegesen nagyobb hangsúlyt fektetnek a szervezők arra, hogy külföldi művészeti projekteket mutassanak be Magyarországon, illetve, hogy nemzetközi párbeszédet indítsanak el egy olyan izgalmas területen, mint az arab kultúra.


E kulturális csereprogram, - amely a Zenith Art Exchange 2013 elnevezést kapta - a későbbiekben kortárs magyar vizuális művészek, designerek munkáit állítja majd ki egyes közel-keleti országokban. Visszatérve az őszi magyarországi fesztivál eseményeihez, a közel-keleti régión kívül természetesen más országokból is érkeznek művészek, többek között Franciaországból, illetve a programok izgalmas és friss street art szekciója számos kelet-európai graffiti művészt is felvonultat. Összességében ismét változatos és gazdag programokkal várjuk a közönséget – kiállítások, falfestés, koncertek, irodalmi performanszok, gyerekprogramok és felnőtt work shopok szerepelnek az AMS 2013-as őszi kínálatában.
 
 
[ 1982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x