Nyugalom és aktív pihenés Sárréten
Címlap / Kultúra / Nyugalom és aktív pihenés Sárréten

>

Nyugalom és aktív pihenés Sárréten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Létezik egy nyugodt, csendes település az Észak-Alföldön: Sárrétudvari. Nekünk, megrögzött városlakóknak ez itt maga a nyugalom definíciója. Ez az egyetlen település, amely nevében ma is őrzi a tájegység történelmi jellegét. Egy merészet álmodó család alázatos munkájaként született meg itt a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház. 

Ide megérkezve elfeledhetjük a rohanást, a nyüzsgést és azt a fajta folyamatos belső vibrálást, amely szinte szétszed minket és soha nem hagy nyugodni amikor a városban járva-kelve futunk, rohanunk, tolakszunk és törtetünk előreszegett fejjel.

A nyugalom ideje jött el végre. A mai rohanó világban mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra, pihenésre, hogy újult erővel, feltöltődve térjen vissza a hétköznapokba. Az igazi hamisítatlan falusi légkör, a szeretetteljes vendéglátás igazi nyugalom szigetévé varázsolja a Vendégházat.
Lepje meg szeretteit Karácsonyra pihenéssel. Ajándékozzon egy olyan, különleges élményt, amire még évek múlva is szívesen emlékeznek vissza.


Az ajándékutalványt névre szólóan eljuttatjuk Önhöz, amely felhasználható 2014.  március 31-ig (kivéve ünnepi időszakok) a Vendégházzal előre egyeztetett időpontban.

3 nap 2 éjszaka alatt lovas hintónkkal megmutatjuk milyen a határ növény és állatvilága, illetve hogy hogyan is néz ki egy alföldi falu.

A csomag tartalma

•    2 éjszaka szállás 2 fő részére
•    teljes ellátás
•    a szauna és a jakuzzi korlátlan használata
•    egy hintózás a határban vagy a faluban
•    és egy óra ingyen lovaglás

Gyerek kedvezmény:
•    3 éves korig ingyenes
•    3-14 éves korig  6.000 Ft
•    14 év felett 12.000 Ft
A vállalkozó szelleműek kipróbálhatják és elsajátíthatják a lovaglás alapjait. Nap végén egy kis ejtőzéssel a jakuzziban illetve a szaunában felfrissíthetik a vendégek az elfáradt izmaikat.
Az itt töltött idő alatt megismerkedhetnek az Alföld és a falusi ízvilággal. Helyi termelők által készített termékeket szolgálunk fel és tradicionális receptek alapján készítjük az ebédeket.
Az ajándékutalvány megvásárolható banki utalással, vagy akár SZÉP kártyájának kerete terhére is.
Érdeklődni Kádár Gyulánénál a következő telefonszámokon vagy e-mailben:
06-54/474-029, 06-30/279-4538,
E-mail: sarretipegazus@gmail.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x