Őszi szünet!
hirdetés
Címlap / Kultúra / Őszi szünet!

>

Őszi szünet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A nyár végével a legtöbb gyerek életébe beköszönt némi szomorúság, hiszen vége a végtelen szabadságnak, a szabadban való mókázásnak és újra életbe lép a reggeli ébresztő anya vagy apa által végzett szigorú gyakorlata. Ezt pedig nagyon kevesen fogadják mosollyal. 


Rendezvénynaptár
A mai generációnak azonban nem kell túl sokáig bírnia szünet nélkül, hiszen amint igazán komollyá válna az iskolai rutin, máris szinte rögtön beköszönt az őszi szünet. Mivel a gyermek örül, ezért anya és apa is örül, és ha már újra együtt a család érdemes valami maradandót alkotva megkoronázni ezt az őszi ajándékot.


 
Ki szeretne Mikulásig vagy Karácsonyig várni arra, hogy készüljön néhány hangulatos, csodálatos színekben pompázó családi vagy kölyökfotó hatalmas kacajokkal és szeretettől csillogó szemekkel? Ami nyáron a stég és télen a hó, az ősszel a falevél és az őszi hangulat.
Számodra mi az őszi hangulat? 


Köő Adrien fotóművész megmutatja neked mit jelent neki az őszi hangulat, hiszen fotóin nem csupán a színek és az arányok kerülnek tökéletes harmóniába, hanem amikor egy általa készített őszi családi fotót nézel, érzed ahogy cirógatja arcodat az őszi szellő és érzed a lehullott falevelek friss illatát. És ha ez még nem lenne elég, bármilyen különleges kívánságnak eleget tesz Adrien és csapata, legyen az akár külső helyszín, akár a gyermekeddel mókázó kölyökkutya.

www.kooadrien.hu

Bejelentkezés: mail@kooadrien.hu email címen.
 
 
[ 1986 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x