Eljegyzés, nagykoncert- ez lesz az én szerencse évem!
Címlap / Kultúra / Eljegyzés, nagykoncert- ez lesz az én szerencse évem!

>

Eljegyzés, nagykoncert- ez lesz az én szerencse évem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Lola, a csodálatos hangú énekesnő életének egy szuper izgalmas időszakát éli, hiszen nemcsak karrierjének egy kiemelkedő időszaka köszönt be idén, de a magánélete is tökéletesen alakul. Lola mesél nekünk karrierjéről, magánéletéről, valamint kedvenc szépészeti eljárását is eljárulja nekünk! 

“Ez az év a 10 éves jubileumról szól”

Ez most számomra egy ideális időszak, hiszen ugyanazt a motivációt, ugyanazt a tüzet érzem magamban, mint pályám legelején. 10 év után sok énekes már a pályán sincs, én pedig újult energiákkal és lehetőségekkel tudok nekivágni a következő 10 évnek. Szerencsére rengeteg felkérést kapok, ami mellett teljes erőbedobással készülünk egyszerre egy exkluzív akusztikus műsorral, valamint a jubileumi anyagunkon is dolgozunk. Egy óriási koncert keretén belül szeretnénk megünnepelni az elmúlt 10 év sikereit. Nemcsak a karrierem szempontjából tökéletes ez az időszak. A magánéletem is nagyon szerencsésen alakul, hiszen egy év együttélés után néhány héttel ezelőtt megtörtént az eljegyzés. Nagy örömmel várjuk közös életünk újabb fejezeteit és tervezgetjük az esküvő részleteit”- mesél nekünk lelkesen Lola.


Lola

Lola kedvenc szőrtelenítő eljárása a lézeres szőrtelenítés

“Mint minden nő számára, természetesen nekem is nagyon fontos a szépségápolás. Szerencsém van, hiszen gyakran egy egész stáb dolgozik körülöttem azért, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön, tökéletes ruhában, hajjal és sminkkel léphessek a rajongók elé. Azonban nemcsak a közönség, a külvilág, de a párom felé is a legjobb formámat szeretném hozni, ami nem mindig könnyű, hiszen így, hogy együtt élünk, kevés időm marad arra, hogy elvonuljak és szépítkezzek. Egy nő számára elengedhetetlen az állandóan bársonyosan sima bőr. A folytonos szőrtelenítés, a begyulladt szőrtüszők, a pirosodás és egyéb kellemetlenségek kezelése egy nő életéből nem kevés időt és energiát igényel. Pontosan ezért döntöttem a Bársony klinika végleges lézeres szőrtelenítő eljárása mellett, hiszen ez a modern megoldás egy igazi “női csodafegyver”. Teljesen fájdalom és mellékhatás mentes, nem jár sem bőrirritációval, sem begyulladt, benőtt szőrszálakkal, percek alatt elvégezhető, és már 4-5 alkalom után biztosított a véglegesen sima bőr, ami valljuk be, legtöbbünk nagy álma. A kezelés előtt egy picit féltem, nem is a fájdalomtól, hiszen egy nő a rengeteg gyantázás, és egyéb kellemetlen kezelés miatt ehhez hozzá kell, hogy szokjon, hanem inkább az idegen érzéstől, hogy vajon hogyan fog érinteni egy ilyen speciális, ismeretlen gép. Meglepő módon a lézeres szőrtelenítés egy abszolút kellemes élmény volt, leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, amikor gyerekként pattogócukorkát ettünk, megnyugtató, ismerős érzés, mint ahogyan a Bársony Klinika légköre is, így nemcsak szépültem, de relaxáltam, pihentem is a kezelés alatt”- mesél lelkesen a lézeres szőrtelenítésről Lola.


Lola

Hogyan működik a lézeres szőrtelenítés?

„A lézeres szőrtelenítés, mint eljárás 1999 óta létezik hazánkban, elsőként a Bársony klinikán alkalmaztunk lézert szépészeti célokra. A végleges szőrtelenítő eljáráshoz használt Alexandrite orvosi lézerberendezés speciális szkennerrel rendelkezik, amelynek segítségével hihetetlenül gyorsan, precízen és fájdalom nélkül szabadulhatunk meg végleg a nem kívánt szőrszálaktól a test szinte bármely területén. A hagyományos szőrtelenítő eljárások, mint a gyantázás, vagy epilálás természetesen nem is említhetők egy lapon egy ilyen kezeléssel. Bár léteznek egyéb, tartós szőrmentességet biztosító eljárások, mint a villanófényes szőrtelenítés (IPL), vagy az otthoni lézer, ám a klinikai lézeres eljárás mindegyiknél messze hatékonyabbnak bizonyult specifikussága, komplexitása és praktikussága révén, sőt, hosszú távon minden egyéb szőrtelenítő módszernél költséghatékonyabb is. A klinikán alkalmazott lézertechnológia célzottan juttatja a lézerfényt a kezelendő területre, amely hővé átalakulva a szőrtüszőkben nyelődik el és leállítja azok működését. Az eljárás legnagyobb előnye, hogy a kezeléssorozat végén bizonyítottan valódi szőrmentességet érünk el, mivel a lézerrel kezelt szőrszál nem nő többé vissza. Az, hogy valakinek hány kezelésre van szüksége, teljes mértékben az egyéntől, illetve a kezelendő területtől függ, ám a nagy tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy általában 4-6 alkalom szükséges a kívánt eredmény elérése érdekében. A két kezelés között már azt is megtapasztaljuk, hogy milyen lesz a végleges állapot. A lézeres végleges szőrtelenítés fájdalom és mellékhatás mentes, a célzott lézerfénynek köszönhetően csupán a szőrtüszőkre hat, a környező szövetekhez abszolút kíméletes, segítségével egy életre elfejthető a szőrbenövés, szőrtüszőgyulladás, vagy a bőrirritáció. A lézeres szőrtelenítéssel megszabadulhatunk az állandó szőrtelenítés kellemetlenségeitől, a nem kívánt szőrszálaktól, elsősorban a bajusz, a láb, a kar, a bikini vonal, illetve hónalj területein, méghozzá kényelmesen, gyorsan és természetesen ” árulja el a szakértő Dr. Horváth Zsuzsanna, a Bársony Orvos- Esztétika bőrgyógyász főorvosa.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x