Soha ennyi látogató a Színházak Éjszakáján
Címlap / Kultúra / Soha ennyi látogató a Színházak Éjszakáján

>

Soha ennyi látogató a Színházak Éjszakáján

Forrás: Kortárs PR
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Az eső ellenére 35 színház több száz programjára volt kíváncsi közel tízezer karszalagvásárló a hatodik Színházak Éjszakáján Budapesten. A Budapest Főváros Önkormányzata támogatásából megvalósuló eseményen először szerveztek az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézettel együttműködve színháztörténeti sétákat, amelyek óriási sikernek örvendtek az egy éjszakás kalandra és cooltúrára vágyók körében. Mind a harmincöt színházban az önkéntesek pultjánál egy színházi puzzle várta a játékoskedvűeket.  

A 2017-es esemény a szombati esős időjárás ellenére is hatalmas sikernek bizonyult, rengetegen álltak sorba, és megmozdult a színházba járó egyre fiatalabb közönség. Ez főleg annak köszönhető, hogy a színházak felkészülten, izgalmas programokkal vártak mindenkit.

„Nagy öröm volt látni, hogy évről évre egyre fiatalabb közönség vesz részt a Színházak Éjszakáján és ők ezen az estén találhatják meg a személyiségükhöz leginkább passzoló intézményeket. Voltak, akik 6-8 színház programján is részt vettek, ami be kell vallani, óriási teljesítmény.” – mondta dr. Komáromi György a Színházak Éjszakája projektvezetője.Az idei évben részt vevő színházak:

Átrium, Baltazár Színház, Bethlen Téri Színház, Budapesti Operettszínház, Budapest Bábszínház, Centrál Színház, Dumaszínház, Fórum Színház, Hatszín Teátrum,  Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Karaván Színház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Madách Színház, Magyar Állami Operaház, Momentán Társulat, MU Színház, Örkény István Színház, Pesti Magyar Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts& Café, RS9, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem), Szkéné Színház, Thália Színház, Trafó, Trip Színház, Turay Ida Színház, Újszínház, Vidám Színpad, Vígszínház


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1457 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x