Csengettyűváros meséi: karácsonyi varázslat napról napra...
Címlap / Kultúra / Csengettyűváros meséi: karácsonyi varázslat napról napra

>

Csengettyűváros meséi: karácsonyi varázslat napról napra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Karácsonyozni jó. Még ennél is jobb karácsonyra készülni! A tervek, az ötletek, a lehetőségek… Díszeket lehet válogatni, hogy aztán úgyis az eredeti terveinknél maradjunk, menüt lehet tervezni, hogy valami újdonság illatozzon szenteste a sütőben, ajándékokon lehet tépelődni, készíteni. Dekorálni a házat, lakást, apró zugokat és a bejáratot. A Csengettyűváros meséi című könyv ezt az időszakot kíséri végig.  A történet egy elbűvölő viktoriánus kisvárosban játszódik
- a kisváros eredetije egyébként a szerző karácsonyi faluja, egy kerámia házacskákból terpeszkedő dekoráció az étkezőasztalon - amelynek képzeletbeli népe vidáman sürög-forog az ünnep előtt. A lakók készülődnek, süteményeket sütnek, ajándékokat készítenek, bálokat tartanak, szerelembe esnek vagy épp összevesznek - míg egyre közeledik az év legszebb ünnepe.

A kisváros középpontja, a saját bevallása szerint káprázatos szépségű társasági dáma, Hortenzia naplója elevenedik meg a lapokon. Minden este leül kis szekreteréhez, és megosztja naplójával titkait, ötleteit, receptjeit. Kiderül, hogy ki kit szeret, kire haragszik, kik a város új lakói, milyen titkok és szerelmek szövődnek a hóval borított utcákon, a sárga fényű kandelláberek alatt. Ezt a naplót olvashatják, akik kézbe veszik a könyvet. A lapok közé csúsztatott receptekkel együtt!

Ha szereted a karácsony hangulatát, a romantikát, a mesét és titkokat, szeretsz sütni-főzni, vagy szeretnél ötleteket kapni arra, hogy ringasd adventi hangulatba ezerfelé szaladó családod, akkor csak készíts egy jó teát (igény szerint lehet forralt bor is), és kucorodj be kedvenc foteledbe ezzel a könyvvel.A Csengettyűváros meséi megrendelhető a Publio Kiadónál

A karácsonyt kedvelő, közel hatezer fős Facebook közösség pedig tárt karokkal vár, ha karácsonyi ötletekre, hangulatra, receptekre, vagy csak egy jó beszélgetésre vágysz!
 
 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3367 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x