Olimpiai nagytakarítás Pekingben
Címlap / Kütyü és tudomány / Olimpiai nagytakarítás Pekingben

Olimpiai nagytakarítás Pekingben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-23

Hallottunk már tavaszi, húsvéti és egyéb nagytakarításokról, de olimpiai nagytakarításról még aligha. Természetesen készülni, építkezni kell, de a levegő megtisztításáról még nem kellett gondoskodni a 2008-at megelőző olimpiákon. 

A világot elárasztó kínai termékek gyártásának színhelyén természetesen hatalmas gyártelepeket találunk. A tervek szerint egész üzemeket, gyárakat mozdítanak el a szó szoros értelmében Peking környékéről, továbbá 60.000 buszt és taxit is eltávolítanak majd. De ez korántsem elég.

A légkört is meg kellene valahogy tisztítani, mivel Kína az első helyet foglalja el a legszennyezettebb levegőjű országok listáján. A mostani állapotok egyszerűen elfogadhatatlanok nyugati szakértők szerint – így nem lehet sprintelni, ugrálni, küzdeni az aranyért.

Mivel a nyár az esős évszak, ettól várják a levegő szennyezettségének viszonylagos javulását, de az sem az igazi megoldás. Még egy segítség kínálkozik: ha Mongólia felől fújna az északi szél, onnan tiszta légáramlatot hozva. Így ajánlatos a mongol időjárásért felelős istenekhez imádkozni. Ha ők nem avatkoznak be, a 2008-as olimpiai játékok alatt nem igazán lesz nyugodt szívvel belélegezhető a levegő Peking felett.

-md-

 


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 774 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x