Sárkány ellen sárkányfű
Címlap / Kütyü és tudomány / Sárkány ellen sárkányfű

Sárkány ellen sárkányfű

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ma veszi kezdetét az a három napos konferencia, amelyen a táplálékkiegészítőkkel foglalkozó szakemberek végre mind, együttesen megmutatkozhatnak. Egészséges vagy sem? A napokban fény derül rá. 

Ma kezdődik a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének és a Smed-erg Bt. három napos kopnferenciája Bükfürdőn. Főbb témakörei az étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek, gyógynövények és gyógyteák. A rendezvény érdekessége, hogy talán először képviselteti magát az érintettek teljes spektruma a termelőtől a gyártón, forgalmazón, engedélyeztetőn keresztül az orvoson át a fogyasztóig.

Magyarországon naponta átlag 2-3 új étrend-kiegészítő termék jelenik meg a piacon. Gyakran találkozunk reklámmal, hírrel vagy éppen botránnyal az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban. Természetes készítményekkel bombáznak minket, majd titokzatos összetevőkkel csábítanak, gyógynövényes szerekkel, multivitaminokkal igyekeznek minket az egészséges életmód felé terelni. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat és egyéb táplálkozási, vagy élettani szempontból fontos anyagokat a célból, hogy lehetőséget adjanak a normál étrend említett anyagokkal történő kiegészítésére. A sportolók számára nem csak a teljesítmény, hanem a megnövekedett tápanyag-igény pótlása is biztosított lehet étrend-kiegészítők fogyasztásával.

A háromnapos, „Étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek és gyógynövények az egészséges táplálkozás és életmód tükrében” címet kapó konferencia a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének III. Szakmai Napjával együtt kerül megrendezésre. A konferencia fővédnöke Horváth Ágnes egészségügyi miniszter.

A konfereciától nem csak szakemberek, hanem mi átalagemberek is azt remélhetjük, hogy tisztább képet kapunk az egészséges, valóban hasznos táplálékkiegészítőkről és szűrhetjük a nem megfelelő termékeket életünkben.

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) 1991-ben alakult meg. 1998 óta kiemelkedően közhasznú szervezetként működik. Mi az MDOSZ célja?

  • A lakosság egészségi állapotának megőrzése.
  • Az egészséges táplálkozási szokások kialakítása és népszerűsítése a lakosság körében.
  • A táplálkozással összefüggő betegségek dietoterápiás vonatkozásainak széleskörű megismertetése, elfogadtatása és bevezetése.
    Köszönjük munkájukat!

HarmoNet tipp: Bekaphatod - de milyen formában? >>

Fodor Kata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1393 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x