Alufólia gumióvszer?
Címlap / Kütyü és tudomány / Alufólia gumióvszer?

Alufólia gumióvszer?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Egy Amerikában készült felmérés alapján az ottani tinik óriási tudatlanságban szenvednek a szexualitás és a fogamzásgátlás terén. Fizikailag ugyan már érettek a szexre, ám mentálisan és szellemileg még igen tapasztalatlanok.  

A felmérés során kiderült, hogy milyen rendkívüli tudatlanság van a 14-19 év közötti tinik fejében a fogamzásgátlással kapcsolatban. Szerencsére a jelenlévő felnőttek felvilágosították őket arról, hogy az alufólia nem helyettesítheti a gumióvszert, valamint arról, hogy a szeretkezés utáni zuhanyozás sem véd a nem kívánt terhességtől, de még a nemi úton terjedő betegségektől sem.

kiderült, hogy a 14-19 év közötti lányok mintegy egynegyede horodoz valamilyen nemi betegséget.

Sajnálatos módon a televízió csak ontja a fiatalokra a szexualitás témájában született filmeket, melyek egyértelművé teszik a mai tinédzserek túlfűtöttségét e téren. Viszont nekünk, szülőknek az lenne a dolgunk, hogy megfelelő felvilágosítást nyújtsunk számukra minél előbb, hogy ne érhesse őket váratlan meglepetés.

Chicagoban már bevezették az állami iskolákban a kötelező szexuális felvilágosító foglalkozásokat, de az intézkedés még nem országos szintű. Fontos lenne, hogy minél előbb megismertessék a gyermekeket ezzel a témával, és biztosítani kellene számukra olyan közeget (akár családi, akár iskolai), hogy ők is nyíltan megoszthassák gondolataikat, kérdéseiket ezen a téren.

A manapság leggyakrabban előforduló nemi úton terjedő betegség a chlamydia és gonorrhea vírus, illetve a human papillomavirus. Sajnos a fiatalok, de még a felnőttek is igen kevés információval rendelkeznek ezekről a kórokozókról. A szakemberek úgy vélik, hogy fontos lenne minden fiatal lány figyelmét felhívni arra, hogy ne legyen szégyenlős partnerét a gumióvszer használatára megkérni, hiszen az mindkettőjüket megóvja a későbbi kellemetlenségektől. De az ne alufóliából legyen!

dn

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4562 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x