Ne vezess betegen!
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Ne vezess betegen!

Ne vezess betegen!

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Nem csak az alkohol, a drogok és a gyógyszerek, de maga a betegség is annyira letompíthat autóvezetés közben, hogy az életveszélyes lehet. 

 

Rendezvénynaptár

Régóta tudjuk, hogy az ittas vezetés nem sok jóra vezet, most azonban egy brit biztosítótársaság kutatásai alapján kiderült az is, hogy influenzásan volán mögé ülni legalább olyan rossz, mint alkoholos befolyásoltság alatt.

A Lloyds TBS Biztosító kutatásában 50 egészséges és 50 influenzás önkéntes vett részt. A résztvevők vezetési képességeit egy autós vezető szimulátorban tesztelték. A biztosító adatai szerint az influenzás sofőrök reakcióideje 11 százalékkal magasabb volt, mint az egészségeseké. Ez az érték egyenértékű egy átlagos, közepesen ittas sofőr értékeivel.

Emellett kiderült az is, hogy a beteg sofőrök féktávja 50km/órás sebességnél közel egy méterrel hosszabb, mint az egészségeseké. "Az embereknek tisztában kell lenniük vezetési képességeikkel - nyilatkozta Duncan Vernon, a Királyi Balesetmegelőzési Társaság útbiztonsági managere - Be kell látniuk, hogy egy erősebb megfázás, vagy influenzás megbetegedés nagyban befolyásolhatja a koncentrációjukat, hangulatukat, reakcióidejüket és ítélőképességüket."

Medipress
 


 
 
[ 730 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x