Mesterséges megtermékenyítés előtt rákteszt
Címlap / Kütyü és tudomány / Mesterséges megtermékenyítés előtt rákteszt

Mesterséges megtermékenyítés előtt rákteszt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-05

Spanyolországban az egészségügyi hatóságok először engedjék meg két párnak, hogy mesterséges megtermékenyítés előtt az embriókat rákos megbetegedésre vonatkozóan teszteljék. 

 

Amint az egyik újság közölte, egy párnak megengedték, hogy egy termékenységi kezelés után előállított embriókat megvizsgálják azokra a génmutációkra, amelyek mellrákot okozhatnak, míg egy másik pár pajzsmirigyrákra vonatkozóan végeztethet hasonló tesztet.
A szelekció e módjánál - ami eddig csak Nagy-Britanniában volt megengedve - arról van szó, hogy kizárják egy betegség erősen megnövekedett valószínűségét. Ebben az esetben azokat a géneket vizsgálják, amelyek 80 százalékos valószínűséggel mellrákot okoznak.

Eddig a mesterséges megtermékenyítésnél előállított embriókat csak gyógyíthatatlan betegségekre vizsgálhatták, vagy olyanokra, amelyeket egyértelműen egy meghatározott gén okoz.

Spanyolországban a konzervatívok és a katolikusok az embriók kiválasztásának minden módját elutasítják és ezt mint a magzatelhajtás egyik formáját bírálják.

Medipress


 
 
[ 1060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x