Idén 50 millió forintot adományoztak az emlőrák elleni küzdelemre...
Címlap / Kütyü és tudomány / Idén 50 millió forintot adományoztak az emlőrák elleni küzdelemre

Idén 50 millió forintot adományoztak az emlőrák elleni küzdelemre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

A mellrák a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. A korábbi hagyományokat követve a világ egyik vezető kozmetikai vállalata ezen a hétvégén ismét gyaloglást szervezett a Városligetben és környékén. 

A gyalogláson minden rekord megdőlt, közel ötezren ragadtak rózsaszín lufit és indultak el  a mintegy 4 km-es sétára, amelynek célja a figyelemfelhívás mellett az adománygyűjtés volt. Közel nyolcezren vásárolták meg az adománygyűjtő Remény szalagja pólókat a rendezvényen és azt megelőzően. A rendezvény végén ünnepélyesen bejelentették, hogy az AVON a tavaly szeptemberi gyaloglás óta 50 millió Ft-ot gyűjtött, és ezt a hatalmas összeget a Magyar Rákellenes Ligával közösen kiírt pályázatokon az emlőrák-szűrés modernizálására és műszerekre fordítja.

A kezdeményezéshez több mint 30 ismert hölgy és úr csatlakozott, akik elhivatottan küzdenek azért, hogy felhívják a figyelmet a mellrák veszélyeire és a szűrővizsgálatok jelentőségére. Legyen bár énekesnő, színésznő, modell, műsorvezető, üzletasszony, dolgozzanak akár konkurens csatornánál, vagy a média bármely területén, ilyenkor nem ellenfelek, sőt összefognak, hiszen a céljuk közös: segíteni akarnak!


A gyalogláson részt vett többek között Zséda, Pécsi Ildikó, Pataki Ági, Hegyi Barbara, Dombovári Vanda, Terecskei Rita, Gór Nagy Mária, Sarka Kata, Baby Gabi, a Fresh lányok, Tornóczky Anita, Varga Izabella, Valkó Eszter, Bánhidi Vivien, Várdai Anikó, Lola, Tóth Gabi, Kozma Orsi, Orosz Barbara, Peller Mariann, Kardos Eszter, valamint Batiz András, Hajdú Péter és Steiner Kristóf is.

Céljukat elérték, óriási tömeg gyűlt össze - nemtől és kortól függetlenül - a Városligetben és környékén rózsaszín lufikkal a kezükben, hogy mintegy 4 km-t sétáljanak és így fejezzék ki elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben, hiszen ezzel az összefogással hívhatták fel igazán a figyelmet a nőket leginkább érintő betegségre és a megelőzés fontosságára.


Az egész napos rendezvény tiszteletére még a nap is kisütött, annak ellenére, hogy az időjósok kivétel nélkül esőt ígértek. Így verőfényes napsütésben, dobpergéstől kísérve, énekelve tette meg körülbelül 5000 lány, asszony, férfi és gyermek a 4 km-es távot. Természetesen a séta után jobbnál jobb programok várták a gyaloglókat és családjaikat, Varga Feri és Balássy Betty, Palcsó Tamás, Emilio, Roy & Ádám, Völgyesi Gabi és Zséda kiváló koncertekkel szórakoztatta az egybegyűlteket, majd az estét Kovács Áron és a Reload együttes különleges, közel kétórás nagykoncertje zárta.

Találkozunk jövőre is!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5233 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x