Kütyü és tudomány - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
hirdetés
Kütyü és tudomány
Dr. Lenkei Gábor fényes győzelmet aratott az önkényeskedő ÁNTSZ felett!

A Dr. Lenkei Vitamin által az ÁNTSZ ellen indított persorozat hat év jogi hercehurca után végérvényesen, jogerősen lezárult.


A legrémisztőbb radioaktív kockázatok Európában

Időzített bomba ketyeg a Földközi-tengerben, Wales területén üzemel az "európai Fukushima erőmű", és létezik egy spanyol falu, amelyre atombomba hullott. Európa sosem hallott radioaktív kockázatai ránk is hatást gyakorolhatnak!


Szabaduljon meg a Facebook vírusoktól

A Facebookon nap mint nap lehet találkozni olyan alkalmazásokkal, melyek a felhasználók nevében posztolnak, és kéretlen üzeneteket jelenítenek meg az ismerőseik számára. Ezeket sokszor Facebook vírusoknak hívjuk, de valójában nem hagyományos kártevők, és a vírusirtó sem véd ellenük.


Genetikusok szerint drámaian csökken az intelligenciánk és edzettségünk is

A Stanford Egyetem vezető genetikusa szerint ijesztő mértékben hanyatlik az emberiség intelligenciája, mások a testi fittség hanyatlására figyelmeztetnek. A mai elit atléták néhány ezer éve még középszerű átlagemberek lettek volna.


Új generációs napelemes mobil töltő?

Az új generációs napelemek a napfény sokkal szélesebb spektrumát használják elektromos energia előállításához és egy zsebben elférő mobil töltő méretében is képesek egy USB adapterével összemérhető töltőáramot biztosítani.


Emese a neten

Április 14-től a világhálón is hozzáférhető a hazai alternatív szcéna legnagyobb hatású csapata, az 1987 - 2010 között aktív Kispál és a Borz majd’ teljes diszkográfiája.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x