Kütyü és tudomány - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
Kütyü és tudomány
Magyar találmány a biztonságos bicajozásért

A tekerést biztonságosabbá tévő magyar találmány megjelenése várható az utakon világszerte - ha a kerékpáros társadalom is segít benne. A Useeme egy LEDes, mozgásvezérelt irányjelző karkötő, ami a hagyományos, karjelzéses indexelést teszi jól láthatóvá.


Dr. Lenkei Gábor fényes győzelmet aratott az önkényeskedő ÁNTSZ felett!

A Dr. Lenkei Vitamin által az ÁNTSZ ellen indított persorozat hat év jogi hercehurca után végérvényesen, jogerősen lezárult.


A legrémisztőbb radioaktív kockázatok Európában

Időzített bomba ketyeg a Földközi-tengerben, Wales területén üzemel az "európai Fukushima erőmű", és létezik egy spanyol falu, amelyre atombomba hullott. Európa sosem hallott radioaktív kockázatai ránk is hatást gyakorolhatnak!
Szabaduljon meg a Facebook vírusoktól

A Facebookon nap mint nap lehet találkozni olyan alkalmazásokkal, melyek a felhasználók nevében posztolnak, és kéretlen üzeneteket jelenítenek meg az ismerőseik számára. Ezeket sokszor Facebook vírusoknak hívjuk, de valójában nem hagyományos kártevők, és a vírusirtó sem véd ellenük.


Genetikusok szerint drámaian csökken az intelligenciánk és edzettségünk is

A Stanford Egyetem vezető genetikusa szerint ijesztő mértékben hanyatlik az emberiség intelligenciája, mások a testi fittség hanyatlására figyelmeztetnek. A mai elit atléták néhány ezer éve még középszerű átlagemberek lettek volna.


Új generációs napelemes mobil töltő?

Az új generációs napelemek a napfény sokkal szélesebb spektrumát használják elektromos energia előállításához és egy zsebben elférő mobil töltő méretében is képesek egy USB adapterével összemérhető töltőáramot biztosítani.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x