Lúgosítás élő ételekkel (átállás 4 lépésben)
Címlap / Nasira / Lúgosítás élő ételekkel (átállás 4 lépésben)

Lénárt Gitta

Lúgosítás élő ételekkel (átállás 4 lépésben)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Időrendi sorrendben a negyedik könyvemben 4 lépésre bontott, részletes programot nyújtok át olvasóimnak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. 

A folyamatot saját készítésű fotóimmal illusztrált, legfinomabb receptjeimmel támogatom.

Szerencsére egyre több ember ismeri fel, hogy az életmód szoros összefüggésben áll az egészségünkkel, és sejtjeink csak akkor boldogok, ha megfelelő üzemanyaggal tápláljuk őket. És mi a legmegfelelőbb üzemanyag? Ami természetes, tápegész, ahogy a természet létrehozta, a nap megérlelte: zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, friss hajtások.

"Kedves Olvasó, ha szeretné saját kezébe venni egészsége alakulását, kérem, tartson velem, kövessen a könyvben leírt program végrehajtásában. Ismerje meg a hagyományos – savasító – étrend alternatívájaként kínált természetes, bázikus étrend alapanyagait, ételkészítési eljárásait! Lépésről lépésre bővítse ki étrendjét finomabbnál finomabb új ételekkel, melyek nemcsak az egészségét segítik visszaszerezni, hanem igazi gasztronómiai élményt is nyújtanak."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3103 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x